Gündem Zehirlenme şüphesi

Zehirlenme şüphesi

Paylaş
Zehirlenme şüphesi

Şanlıurfa'da Ece Ailesi'nin 3 çocuğu peş peşe ölmüştü. Ölen kardeşlerdeni ikisinin ölümlerinden önce ilaçlanan depodan zehirlendiği öne sürülüyor

'SOĞUK ALGINLIĞI' SANILDI

Haberin Devamı

Şanlıurfa’da Zeliha-Abdülrezzak Ece çiftinin üç çocuğu vardı: Hedal (7), Sait (5) ve İzzet (1). Üç kardeşten Hedal ile Sait geçen perşembe ateş, öksürük ve kusma şikayetiyle özel tıp merkezine götürülmüştü. Doktor, çocuklara ‘soğuk algınlığı teşhisi’ koymuştu. Hedal ile Sait serum tedavisinden sonra antibiyotik ve soğuk algınlığı ilaçları yazılarak evlerine gönderilmişti.

OTOPSİ RAPORU BEKLENİYOR

Evde doktorun verdiği ilaçları kullanan Hedal ile Sait geçen cuma sabahı yataklarında ölü bulunmuştu. En küçük kardeş İzzet de pazar günü ateşlenince götürüldüğü hastanede ölmüştü. Kan analizlerinde 3 kardeşin ‘Domuz Gribi’nden ölmediği anlaşılmıştı. Ölüm nedenini öğrenebilmek için Adana Adli Tıp Kurumu’nun otopsi raporu bekleniyor.

Haberin Devamı

ARPALARDA ZEHİR ARANIYOR

Dün ‘zehirlenme iddiası’ ortaya atıldı. Ece Ailesi’nin evinin yanındaki arpa deposu, 3 kardeşin ölümünden önce ilaçlanmış. Kardeşlerin ilaçlama nedeniyle depodan zehirlenmiş olabileceği iddia edildi. Polis depoyu inceleyip arpalardan numuneler aldı. Laboratuvarda arpalarda zehir olup olmadığına bakılıyor. Ölümlerin sırrını ‘otopsi raporu’ ve ‘arpa incelemesi’ aydınlatacak.

Ali LEYLAK - Mücahit YOLCU/DHA