Siyaset 'Zeki Müren'e de 'Paşa' diyorlardı
Paylaş
'Zeki Müren'e de 'Paşa' diyorlardı

Kuvayı Milliye Derneği eski Genel Başkan Yardımcısı Durmuş Ali Özoğlu savunmasında "Rahmetli Zeki Müren'e de 'Paşa' diyorladı. Arkadaşlarım bana 'Komutanım' diyor” dedi

‘KOMUTANIM DERLER’

Haberin Devamı

İkinci Ergenekon Davası’nın 39’uncu oturumu dün Silivri Cezaevi’nde görüldü. Duruşmada örgüt yöneticisi olduğu gerekçesi ile iki kez ağırlaştırılmış müebbet hapis istemiyle tutuklu yargılanan Kuvayı Milliye Derneği eski Genel Başkan Yardımcısı Durmuş Ali Özoğlu savunma yaptı.

Telefon görüşmelerinde kendisine ‘Komutanım’ diye hitap edildiğine dair iddiaları yanıtlayan Durmuş Ali Özoğlu, “Bunun neresi suç? Rahmetli Zeki Müren’e de ‘Paşa’ diyorladı. Arkadaşlarım bana ’Komutanım’ diyor” dedi.

‘NASIL DARBE YAPAYIM’

Darbe suçlamasını da kabul etmeyen Durmuş Ali Özoğlu, “Diyelim ki darbe yapacağım. Hükümetin elinde 750 bin asker, 250 bin polis var. Mecliste de bin asker var. Böyle bir güce karşı darbe yapabilmek için benim daha güçlü olmam gerekmez mi? ” diye konuştu.

Haberin Devamı

Özoğlu “İnsanların ceplerine çeşitli kimlikler, evlerine CD’ler koyarlar. En edepsiz görüntüleri çekip bilgisayarlarınıza yüklerler. Sonra da bu yaptı derler” dedi.

Ayşegül USTA/DHA