Magazin Zeliş, kocasını çıldırtacak!

Zeliş, kocasını çıldırtacak!

Paylaş
Zeliş, kocasını çıldırtacak!

'Umutsuz Ev Kadınları'nın yeni bölümüne Zeliş'in kocasını kandırmak için yapacağı cilveler damgasını vuracak

Başrollerinde Bennu Yıldırımlar, Ceyda Düvenci, Evrim Solmaz, Özge Özder ve Songul Öden’in oynadıkları, sevilen dizisi “Umutsuz Ev Kadınları” bu hafta da, temposu yüksek, heyecan dolu bir bölümle ekrana geliyor.

Haberin Devamı

Zeliş'in kocasını kandırmak için yapacağı cilveler ise yeni bölüne damgasını vuracak. İşte yeni bölümde olacaklar;

Emel, uzun zamandır hayalini kurduğu Sinan’ın aşkını kazanıyor. Gül Çıkmazı'nda yepyeni bir aşk doğar. Emel, uzun zamandır hayalini kurduğu Sinan’ın aşkını kazanır. Yasemin ikisini uygunsuz vaziyette görür ve yıkılır. Ancak yılmayacaktır. Sibel, kızı Melek’le beraber Kıbrıs’a yerleşme kararı almıştır. Ömer ve Elif, velayet davası açıp Melek’i yanlarına almak için uğraşır. Ancak Elif’le Sibel, hiç beklemedikleri bir anda ölümle burun buruna gelirler.

Zeliş, Kudret’in yakında büyük bir paraya konacağını keşfeder. Boşanmadan önce paradan payını alabilmek için Kudret’e küçük bir oyun oynar. Fakat asıl tuzağa düşen kendisidir. Nazan, Altay’ın geçmişiyle ilgili korkunç bir gerçeği daha gün yüzüne çıkarır. Altay, Nermin’e suçsuzluğunu ispatlar ve Nazan’ın kocasıyla ilgili küçük bir sır verir. Bu küçük sır, Nermin aracılığıyla Nazan’ın kulağına gider ve tüm Gül Çıkmazı sakinlerinin hayatını etkileyecek korkunç bir olaya neden olur. Gül Çıkmazı’nda yaşayanlar kendilerini birdenbire felaketin eşiğinde bulur.

Haberin Devamı