Spor Zeljko Obradovic: Karşıyaka ile oynamak her zaman keyifli

Zeljko Obradovic: Karşıyaka ile oynamak her zaman keyifli

Paylaş
Zeljko Obradovic: Karşıyaka ile oynamak her zaman keyifli

Fenerbahçe Ülker'in başantrenörü Zeljko Obradovic, Pınar Karşıyaka'ya karşı oynamanın her zaman keyifli olduğunu söyledi.

Royal Halı Türkiye Kupası’nda Pınar Karşıyaka’yı 74-69 yenerek, finale yükselen Fenerbahçe Ülker’de, başantrenör Zeljko Obradovic, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında, maçı iki farklı şekilde oynadıklarını kaydetti. Finale kalmak isteyen takımın sonuna kadar savaşmaya hazır olması ve her şeyini vermesi gerektiğini ifade eden Obradovic, şöyle konuştu:

"Bizim ikinci yarıdaki en büyük farkımız da bu oldu. Oyuncularımı, bu değişimleri ve savaşları için tebrik ediyorum. Çok kaliteli ve iyi bir takıma karşı çok iyi oynadık. Hücum açısından ikinci yarıda atışlar kaçırsak da iyi oynadık. Pınar Karşıyaka’ya karşı oynamak her zaman keyifli oluyor. Televizyon başında olan basketbolseverlerin iyi bir maç izlediğini düşünüyorum." Sporculardan Andrew Goudelock ise maça iyi başlayamadıklarını ancak üçüncü periyottan sonra oyuna enerjilerini koyarak, "Harika bir galibiyet aldıklarını" ifade etti.

Pınar Karşıyaka cephesi


Pınar Karşıyaka Başantrenörü Ufuk Sarıca da Fenerbahçe Ülker’i tebrik ederek, finalde başarılar diledi. Maçın ilk yarısındaki tempo ve oyun kontrollerini mükemmel olarak nitelendiren Sarıca, "Fenerbahçe Ülker’in enerjisini tüketmek üzereydik. Özellikle ikinci yarıda iki üçlük yedik ve maç başa baş geldi. Biz çok top kaybettik ve ribaundlarda da başarılı olamadık" dedi.

İkinci yarıda 29 sayıda kaldıklarını, rakiplerinin ise 46 sayı bulduğunu aktaran Sarıca, şöyle konuştu:

"Bunu telafi edemedik. Buraya kadar 13 maç arka arkaya kazanarak geldik. O nedenle herkesin ellerine sağlık. Final oynamayı çok istiyorduk ama tecrübe edinmemiz gereken de şeyler var."
Basketbolculardan Erkan Veyseloğlu ise rakibin sertliğini arttırmasıyla mağlup olduklarını belirterek, ligde ve Avrupa’da ellerinden geleni yaparak, Türkiye Kupası’nı telafi etmeye çalışacaklarını kaydetti.

Haberin Devamı