Bilim - Teknoloji Zenfone 4 Pro için beklenen güncelleme yayınlandı
Paylaş
Zenfone 4 Pro için beklenen güncelleme yayınlandı

Evet, Google yakında Android P’yi tanıtacak. Hatta bu konuda şu aralar pek çok söylentiye tanıklık ediyoruz. Lakin, Android P yakında tanıtılacak olmasına karşın, hala Oreo’ya henüz geçmemiş olan pek çok model bulunuyor

Üstelik bu modellerin pek çoğu son 1 yıl içerisinde satışa sunulmuş olan cihazlar. Çıkışının üzerinden 1 seneyi aşkın süre geçmiş olan modelleri söylemiyoruz bile. Neyse ki üreticiler geç de olsa, Oreo güncellemesini yayınlamaya devam ediyorlar. Bu üreticilerden birisi de Asus. Tayvanlı şirket son olarak Zenfone 4 Pro için Android Oreo güncellemesini yayınladı.

Geçtiğimiz sene satışa sunulan Zenfone 4 Pro için sonunda Oreo dağıtımına başlandı. Aslında Asus, hangi modelleri için Oreo güncellemesini yayınlayacağını zaten açıklamıştı. Dolayısıyla Zenfone 4 Pro’da bunlardan birisiydi. Fakat güncelleme beklenen tarihten biraz daha geriye sarktı.

Asus, Oreo’nun yanı sıra bazı ekstraları da güncellemeye dahil etti. V15.0410.1802.34 sürümü olarak gelen güncelleme ile, UI tasarımında bazı farklılıklar, PlayTo için Cast güncellemeleri ve güç tüketimi iyileştirmeleri de mevcut.

Asus’tan yapılan açıklamada güncellemenin tüm cihazlara ulaşmasının 1 haftayı geçebileceği belirtildi. Yani telefonunuza henüz güncelleme gelmediyse panik yapmanıza gerek yok. Zira cihazınız en geç 20 Mart’a kadar Oreo’ya yükseltilmiş olacaktır.

Konu hakkında daha detaylı bilgi almak isterseniz Asus’un sayfasını ziyaret edebilirsiniz.