Spor Zenit'te Fatih Tekke belirsizliği

Zenit'te Fatih Tekke belirsizliği

Paylaş
Zenit'te Fatih Tekke belirsizliği

Rusya'nın Zenit takımında forma giyen Fatih Tekke'nin, yeni sezonda Zenit'in formasını giyip giymeyeceği Rus basınında da tartışılmaya başlandı

Bir dönem takımda huzursuz olduğunu belirten, hatta A takımından PAF takıma gönderilen Türk futbolcunun geçen sezonu iyi bitirdiğini ve büyük moral topladığını belirten Rus basını, Tekke'nin, anlaşmasının sonuna kadar Zenit'te kalmak istediğini belirtiyorlar.

Ancak Fatih Tekke'nin Zenit'te oynamaya devam edip etmeyeceğinin takımın başına yeni geçen İtalyan teknik adam Luciano Spalletti'ye bağlı olduğunun altını çiziyorlar.

Sezonun yorgunluğunu Türkiye'de atan Tekke ile ilgili gazetelerde çıkan haberlerde ayrıca Ocak ayında menajerinin, Zenit Kulübü'nün kararını bekleyeceği, ya anlaşmasının uzatılacağı, ya anlaşma süresinin bitimine kadar takımda oynamaya devam edeceği ya da satışa çıkarılacağı ve başka bir takıma transfer edileceği yönünde yorumlara yer verildi.

Tekke, geride bıraktığımız sezon hem takımın en golcü oyuncusu olmuş hem de Rusya Ligi'nin en iyi 33 futbolcusu arasına girmişti. Taraftar, Fatih Tekke'yi yeniden kazanmışken tekrar kaybetmek istemiyor. Bunun bilincinde olan yönetimin Tekke'yi takımda tutmak için çaba harcayacağı konuşuluyor.

Öte yandan Luciano Spalletti'nin Zenit'e bir Totti aradığını belirten bir kısım spor medyası ise, Kezman ve Tekke'nin geleceğini yeni hocanın belirleyeceğini vurguluyorlar.

SİYAMEND KAÇMAZ-MOSKOVA / DHA

Haberin Devamı