Dr. Haydar Dümen Zevk kapısını açarken
HABERİ PAYLAŞ

Zevk kapısını açarken

Haberin Devamı

Cinselliğin temel taşları sevgi, anlayış, güven. Bunlar iki kişiyi yatak odasında mutlu etmeye yetmiyor. Zevk kapısını açarken her iki taraf da tatmin olmak için zaman, duygusallık ve romantizm arıyor. Eğer erken boşalmanız varsa tedavi olun, ne siz yolda kalın ne de kadınınızı boynu bükük bırakın...

GÜNÜN SORULARI


Kocam benden bıktı isteğim hiç bitmiyor

29 yaşında kadınım. Kocamla her gece defalarca ilişkiye girmeme rağmen benim isteğimde hiç azalma olmuyor. Eşim bu durumdan çok rahatsız. Ne yapabilirim, doktora başvurayım mı?

CEVAP Sevgili okurum, eskiden büyük aşklara ‘Kara sevda’, kara sevdaya yakalananlara da ‘Şizofren’ denilirdi yani öyle sanılırdı. O dönemlerde verem (tüberküloz) çok can aldığından hastalara cinsel ilişkilerini azaltmaları önerilirdi. Öte yandan veremli hastalarda cinsel istek ve performansın yüksek olduğundan da söz edilirdi. Sanırım doğruydu. Görüyorsun sevdanın da, ilişkinin de çoğu zarar, bu kesin. Adamın haklı. Sen gece tepesinden inme. Gündüz 2 saat öğle uykusundan vazgeçme. Keyfin tıkırında. Oysa eşin işinde, binbir sorun karşısında. Cep delik, cepken delik. Alnından akan terlere gece belinden akan terler de eklenince durumu hiç de iyi değil. Acaba sen bir gecede kaç kez orgazm oluyorsun, onu da bilmekte yarar var. Yan etkisi olmazsa bazı rahatlatıcı ilaçlar alınabilir. Ama doktorun da bu konuda yapabileceği fazla bir şey yok. Gündüz uykularına veda et, arkadaşlarınla bu konuda dertleşme, onları da boşu boşuna ateşleme. Çünkü kiminin mumu yanmaz, kimi ateşini yakacağı bulamaz. Gündüz yorul, yatağa baygın yat, uyu horul horul. Sonu Allah kerim, bekleyip görelim.

Ne zaman sevgilimi düşünsem cinsel organım sertleşiyor

18 yaşınayım. Kız arkadaşımla ilişkiye girdik. Ne zaman o günü düşünsem penisim sertleşiyor. Acaba bunun sebebi nedir?



CEVAP
“Oğlum bak git, git işine oğlum git” derken süpürge sapı bele inerse... Hayatın gerçekleri bazen böyle öğreniliyor. Benim elimde süpürge sopam yok. Ama buradaki işimde zaman zaman kullanırım. Haksızlıkları ve aptalları içime sindirmeseydim kesinlikle kulaklarınıza küpe takarken canınızı da yakardım. Şimdi ne yapayım? Bu kulağı çekecek bir soru da değil. Örneğin; dünya dönüyor diyorsan, dönecek tabii. Olması gereken bu. Geçmişte dinlediğim bir öykü-fıkra aklıma geldi: Senin gibi genç biri sertleşme sönmeyince doktora gitmiş. Doktor içeri almış, bahçeden topladığı dikenli bitkileri alıp penisine birkaç kez vurunca penis sönmüş, hasta da evine dönmüş. Daha sonra aynı sorunu yaşayınca yine doktora... Kapıyı doktorun hanımı açmış, genç derdini anlatmış. Kadın da onu odasına alıp kendi yöntemiyle yumuşatmayı başarmış!!! Üçüncü kez yine aynı şey olunca doktora gitmiş. Doktor kendi yöntemini denemek isteyince genç “Doktur bey, geçen yengemin uyguladığı yöntem daha iyiydi, o olmaz mı” diye isteğini bildirmiş. Değerli okurum, olması gereken olmuş, sen ister dikenli ister öteki yöntemi kullan bizi fazla bağlamıyor. Ama ne var ki bu yaşta bu kıza ve sana işler karışırsa süpürge sapını da unutturmadan “Oğlum bak git” diyorum.

Eşim hamile kalamıyor

8 aylık evliyim. Hâlâ bir gelişme yok, eşim hamile kalamıyor. Ne yapmalıyız?



CEVAP Sevgili okurum, senin spermlerinin sayılması gerekiyor. Kolay bir yöntem, hemen saydır. Sonuca göre karar verelim.

Hep mastürbasyon mu yapayım?

Mastürbasyonda hemen boşalıyorum ama ilişkide bu durum 10 dakikayı buluyor. Sizce hep hayal aleminde mi yaşamalıyım?

CEVAP
Değerli okurum, normal süreyi yakalamış, evlendiğinde daha da bunun tekniğini kavramış biri olarak kendi göğsünü kabartan bir yapıya sahipsin. Ancaak mastürbasyon yaparken erken boşalmayı önlemek için alışkanlık olmasın diye duraklayarak ara vererek başka şeyler düşünerek uzat.

İç dudak dışarıda

21 yaşında kızım. Kimseyle ilişkiye girmedim. Çünkü cinsel organımın şekli bozuk. Erkek arkadaşım birlikte olmak istiyor ama ben şekli yüzünden çekiniyorum. İç dudak dışarıda. Estetik operasyon gerekir mi?



CEVAP Sevgili okurum, ameliyat gerektirmez. İleride de sorun olmaz. Sandığınız gibi erkekler oraya öyle fazla bakmaz. Bakacakları yer estetiğiniz, yüreğiniz, güzelliğinizdir. Ama bu olayı senin lehine saydım. Belki bir süre daha düşünme fırsatı bulacağından cinsel ve evlilik yoluna yönlendirirsin diye düşünüyorum.

Kızlık zarı bozuldu mu?


Kız arkadaşımla ilk defa ve korunmadan ilişkiye girdim, kızdan kan gelmedi. Acaba kızlık zarı bozuldu mu?

CEVAP
Sevgili okurum, sevgilinin kızlığı esnek ise bozulmamıştır. Esnek değilse kan gelirdi. Bu iki cümle üzerinde sana söyleyeceğim bir şey yok. Nereden bilebiliriz ki!

Zevk alamıyorum


44 yaşındayım, eşim de 31 yaşında. Ben eşimi memnun edemiyor, cinsellikten zevk alamıyorum. Erken boşalma sorunum da var. Ne yapmalıyım?



CEVAP
Değerli okurum, erken boşalmanı tedavi ederiz. Ama bir hastaya ilaç verilecekse, bir kere olsun karşılıklı gelmek gerekir. Yoksa hekimliğin anlamı kalmaz. Erken boşalman tedavi edilirse, zevk alma kapın açılır. Çünkü zevk alma daha çok psikolojik.

Boşalmamak için kendimi sıkıyorum

Kız arkadaşımla ara sıra sürtünme yoluyla birlikte oluyoruz. Kendimi boşalmamak için çok kasıyorum. Bu sefer de kasık ve testislerimde felaket ağrılar oluyor. Acaba neden böyle oluyor?

CEVAP
Sevgili okurum, sıkma kendini. Sıkarak ne kazanacaksın ki? İçeride basınç yapıyor. Spermlerin turşusunu mu kuracaksın? Daima doğal olan en iyidir. Ama zamanla erken boşalmamayı öğreneceksin.

Bizim aşkımız biter mi?

17 yaşındayım. 6 aydır sevgilim var. Ben onu çok seviyorum. Son birkaç aydır iki haftada bir sevgilimle sürtünme yoluyla ilişkiye giriyoruz. Acaba biz bu işi sık yaparsak aramızdaki aşk biter, cinselliğe döner mi?



CEVAP Değerli okurum, cinselliğe dönüşecek. Çünkü hedef o. Cinsellik başlamış, almış başını giderken duygusallığı, romantizmi dağların arkasındaki bulutlarda ararsınız. Aşkta önce romantizm, duygu, sevgi koşulları oluşunca seks kendiliğinden gelir.

Genelevden sonra sertleşme olmadı

20 yaşındayım. 5 gün önce genelevde prezervatif kullanmadan ilişkiye girdim. O günden beri sertleşme olmuyor.

CEVAP
Değerli okurum, hiçbir sorunun yok. Bir süre sonra geçecek. Çünkü genelev olayını beğenmedin. Senin ruhunda şok yarattı.

Çok mutsuzum

14 yaşındayım. Boyum 1.50, cinsel organım 9 santim. Çok mutsuzum. Sizce doktora mı gitmeliyim yoksa biraz daha beklemem gerekir mi?



CEVAP Değerli okurum, yumurtalar yerinde ve yeterince gelişmişse şimdilik bekle. Ama doktora gidersen ne olacak? Gideceksin, sorununu anlatacaksın. O da uzman olarak seni görerek karar verecek. Ne var bunda bu kadar zahmete katlanıver yavrum.

Kız arkadaşım ilişkiye girmeye korkuyor

19 yaşındayım. Penisim 20 santim. Kız arkadaşım ilişkiye girmeye korkuyor. Ne yapacağımı bilmiyorum?

CEVAP
Sevgili okurum, korkmayıp ne yapsın? Sen kendini onun yerine koy. Bunca toplumsal korku birikiminin üzerine bir de büyük penisi ekle. ‘Yandım Allah’ diye kaçardın. Niyetin ciddi ise evlen. Evlendikten sonra çözüm bulunur

GÜNÜN SÖZÜ

Akıl bir yarış atı gibidir. Kazanmak için kamçılanmaktan çok dizgileri iyi kullanmak gerekir. H.D.

7

Sıradaki haber yükleniyor...
holder