Mine Ayman Zevkli ve sosyal bir hafta!
HABERİ PAYLAŞ

Zevkli ve sosyal bir hafta!

Merhaba, haftaya Ay'ın Terazi burcundaki etkisi ile hayatın güzelliklerine ve keyfimize düşkün bir şekilde başlayabilir, kendimizle daha fazla ilgilenebiliriz. Bakım yaptırmak, alışverişe çıkmak ve sanatsal konularla ilgilenmek için uygun günlerde olacağız. Bu etki salı günü de devam edeceği için haftaya zevklerimize yönelik bir başlangıç yapabilir ve sosyal ortamlarda daha fazla vakit geçirebiliriz. Ay Terazi burcundayken pembe ve yeşil renkleri pozitif enerjimizi arttırabilir. 12 Temmuz Salı günü itibariyle aşk gezegeni Venüs Aslan burcunda seyrine devam edecek, bu dönemde burcu ya da yükseleni Aslan, Kova, Yay ve Koç olanların şansları ve çekicilikleri artabilir, aşk hayatları canlanabilir. Çarşamba ve perşembe günleri Ay tutkulu Akrep burcunda ilerleyecek ve isteklerimize karşı hırsımız artacak. Bu günlerde duygusal patlamalara karşı dikkatli olmamız gerekebilir. Kıskançlık, kin ve intikam duyguları gündemimizde olabilir, sakin kalmak faydalı olacaktır. Ay Akrep burcundayken yeşil, turkuaz ve mavi renkleri fazla enerjimizi dengeleyebilir. 14 Temmuz Perşembe günü itibariyle iletişim gezegeni Merkür de Aslan burcunda ilerlemeye başlayacak, bu dönemde abartılı düşüncelerden ve aşırı cesur hareketlerden kaçınmak gerekebilir. Cuma ve hafta sonu Ay Yay burcunda ilerleyecek ve ruh halimiz meraklı olabilir. İlginç konuları araştırabilir, yeni bir eğitime başlayabilir, seyahat planı yapıp yeni yerler keşfedebiliriz. Ay Yay burcundayken mavi ve lacivert renkleri fazla enerjimizi dengeleyebilir.

Haberin Devamı

KOÇ: Uzun zamandır görüşmek istediğiniz kişiyle yüz yüze gelebilir ve geçmişe dair derin konuları konuşabilirsiniz.

BOĞA: Keyfinize düşkün olacağınız bu hafta abartılı harcamalar yapabilir ve maddi olarak bütçenizi sarsabilirsiniz

İKİZLER: Yoğun bir telefon trafiği sizi bekliyor, hem özel hem de iş hayatınızla ilgili bir çok haberi peş peşe alabilirsiniz.

YENGEÇ: Bu hafta her şey üzerinize geliyor gibi hissedebilirsiniz, beklemediğiniz bir anda bir arkadaşınızın desteği sizi rahatlatabilir.

Haberin Devamı

ASLAN: Ev hayatınızda bazı değişiklikler yapabilir, taşınma ya da eşyaları yenileme kararı alabilirsiniz, değişiklik size iyi gelebilir.

BAŞAK: Çok fazla görüşme yapacağınız bu hafta bir çok sorununuza çözüm bulabilecek ve rahatlama yaşayacaksınız.

TERAZİ: Aşk hayatınızda hızlı günler sizi bekliyor, hem eğlenebilir hem de sevildiğinizi hissedebilirsiniz.

AKREP: Uzun zamandır istediğiniz bir dileğiniz gerçekleşebilir ve yaşam sevinciyle birlikte büyük bir canlanma yaşayabilirsiniz.

YAY: Sevdiğiniz kişiyle özel bir görüşme yapabilir ve onun kalbini kazanıp birlikte güzel zamanlar geçirebilirsiniz.

OĞLAK: Bu hafta hayatınızla ilgili çok önemli bir karar alabilir ve önemli bir seçim yapmak zorunda kalabilirsiniz.

KOVA: Bu hafta çok şaşıracağınız gelişmeler sizi bekliyor, ummadığınız insanlar sizi yaptıklarıyla hayal kırıklığına uğratabilirler.

BALIK: Ailenizle daha fazla görüşeceğiniz bu hafta, onların sorunlarını çözmek için kaynaklarınızı kullanabilirsiniz.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder