Spor Zewlakow Ankaragücü'nde

Zewlakow Ankaragücü'nde

Paylaş
Zewlakow Ankaragücü'nde

Ankaragücü, 34 yaşındaki Polonyalı stoper Michal Zewlakow ile 2 yıllık sözleşme imzaladı

Ankaragücü’nün Saray tesislerinde yapılan imza törenine, kulüp basın sözcüsü Avni Kavlak, kulüp genel menajeri Ender Yurtgüven ile yönetim kurulu üyesi Nadir Koç katıldı.

Törende konuşan Avni Kavlak, 96 kez Polonya Milli Takımı formasını giymiş Zewlakow’un, Ankaragücü’ne büyük güç katacağına inandığını belirtti.

Polonyalı Stoper Michal Zewlakow da futbol kariyerinde yeni bir maceraya başladığını belirterek, şöyle konuştu: "17 yıllık futbolculuk kariyerimde Türkiye, Polonya dışına çıktığım 3. ülke oldu.

Bugüne kadar oynadığım takımlar hep üst düzey şampiyonluk yaşadığım takımlar oldu. Ankaragücü de bunlardan birisi. Bu sezon Ankaragücü’nde en kötü ihtimalle Avrupa kupalarına katılan bir ekibin içerisinde yer alacağım. Futbolculuk kariyerimde yeni bir maceraya başladım. Umarım başarılı olurum."

ROBERT VİTTEK KALIYOR, UĞUR UÇAR HEDEFTE

Ankaragücü Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi Nadir Koç ise Dünya Kupası’nda forma giyen ve geçen sezon kendilerinde kiralık olarak oynayan Slovak futbolcu Robert Vittek ile anlaşmaya vardıklarını bildirdi.

Koç, şu bilgiyi verdi: "Vittek ile 2 milyon 100 bin avro transfer bedeliyle 2 yıllık anlaşmaya vardık. Bu futbolcuya önümüzdeki günlerde resmi sözleşmeye de imza attıracağız. Jeromen Rothen ve Galatasaraylı Uğur Uçar ile de görüşmelerimiz sürüyor."

Haberin Devamı