Zeynep Beşerler ve arkadaşları siyahi dansçıyla partide

Zeynep Beşerler ve kız arkadaşları bir partide yarı çıplak siyahi bir erkekle doyasıya dans ettiler

21 Nisan 2018, Cumartesi 14:07
A A
Zeynep Beşerler ve arkadaşlarının bulunduğu partiye siyahi dansçı damga vurdu. ‘Erik Dalı’ türküsünde oynayan dansçıya partidekiler de eşlik etti. Bu görüntüler çok konuşulur.


İşte Zeynep Beşerler ve arkadaşlarının dans videosu...



ZEYNEP BEŞERLER KİMDİR?


Zeynep Beşerler, 1 Ağustos 1979 tarihinde İzmir’de doğdu. Babası avukat, annesi bir ilaç firmasının temsilcisiydi. Bir kız kardeşi var. Şarkıcı Sıla çocukluk arkadaşı.

İstanbul Üniversitesi Fransız Dili ve Edebiyatı bölümü 3. Sınıftayken okulu bıraktı. Bir arkadaşının gece kulübünde tanıştığı yönetmen Sinan Çetin sayesinde reklam filmlerinde oynamaya başladı. ilk oynadığı reklam filmi Kinetix reklamı. Bu reklamdan sonra Number 1 TV’den gelen teklifi değerlendirip, moda, spor, yarış gibi birçok program yaptı.

Tarkan’ın Dudu klibinde oynadı. O sıra Uğur Yücel’le tanıştı ve Alacakaranlık Kuşağı’nda oynamaya başladı. Alacakaranlık’ta beraber rol aldığı oyuncu Kenan İmirzalıoğlu ile 6 yıl birlikte oldu. 2005 yılında “Ihlamurlar Altında” adlı dizide Bülent İnal, Tuba Büyüküstün, Sinan Tuzcu, Özge Borak, Billur Kalkavan, Nur Sürer, Erkan Bektaş, Fırat Tanış, Avni Yalçın ile birlikte oynadı.

Ekim 2013 ayında Emir İçgören ile evlendi. 2016'da Kerem  adında bir oğlu oldu. 2015 yılında Tv 360'de
Zeynep Beşerler ile "Başka Bi'Dünya" adı ile program yapmaya başladı.

Filmografi 

2009 Türkler Çıldırmış Olmalı Yüzbaşı Asena
2010 Kağıt Çiçek
2010 Sizi Seviyorum Ayla
2010 Sultanın Sırrı Yeliz
2010 Şov Bizinıs Meyra
2011 Mavi Pansiyon Elif
2012 N'apcaz Şimdi? Jale

Programlar 

2010 Gece Kondu Kendisi Konuk 
2011 Hakan Bey Kendisi Konuk (3. Bölüm) 




Zeynep Beşerler doğum kilolarından kurtuldu


‘Cebinde balyayla geziyorsun’

SON 24 SAATTE YAŞANANLAR

;