Magazin Zeynep Mutlu yine mutlu olamadı

Zeynep Mutlu yine mutlu olamadı

Paylaş
Zeynep Mutlu yine mutlu olamadı

Aralık 2013'te Miami'de sessiz sedasız evlenen Zeynep Mutlu İnanoğlu ve İlker İnanoğlu çifti, evlerini ayırmış ve boşanma kararı almış

4 Ocak'ta, ünlü oyuncu İlker İnanoğlu ile onu ayağını öpecek kadar çok seven eşi Zeynep Mutlu İnanoğlu'nun ayrıldıkları dedikodusu ortaya çıkmıştı. Ancak yakınları 'Yok böyle bir şey' diyerek haberleri yalanlamıştı. Ama dedikodular doğru çıktı. Günaydın'dan Bülent Cankurt'un haberine göre, Aralık 2013'te Miami'de sessiz sedasız evlenen çift, evlerini ayırmış ve boşanma kararı almış.


HENÜZ DAVA AÇILMAMIŞ


Şu anda her ikisi de Miami'de olan, fakat ayrı evlerde yaşayan İlker İnanoğlu ile Zeynep Mutlu İnanoğlu, Aralık başında köprüleri yıkmış. Ayrıca boşanmayı da kafalarına koymuşlar ancak henüz hiçbiri boşanmak için resmi bir girişimde bulunmamış. Daha düne kadar mutlulukları herkesin dilinde olan çiftin yakınları, evliliklerini kurtarmaya çalışsa da onların hiç niyeti yokmuş.

İddialara göre ayrılmayı isteyen taraf daha çok Zeynep Mutlu. Bu; ilk evliliğini Tufan Kulaberoğlu, ikincisini Serhat Soysal ile yapan Zeynep Mutlu'nun üçüncü, daha önce Biricik Suden, Amerikalı Chloe ve Yeşim Salkım ile evlenen İlker İnanoğlu'nun ise dördüncü evliliğiydi.

Haberin Devamı