Spor Zeytinburnu'nda 'kamp' depremi

Zeytinburnu'nda 'kamp' depremi

Paylaş
Zeytinburnu'nda 'kamp' depremi

Kamp yaptıkları Bolu'daki bir otele ödeme yapılamadı, futbolcular rehin kaldı; yönetime 'istifa' çağrısı var

Bolu'da kamp yaptığı otelde konaklama ücreti ödenmediği için otelden çıkışına izin verilmeyen 3'üncü lig takımlarından Zeytinburnuspor'un bekleyişi sürüyor. Otel yönetimi takım için eğlence düzenleyerek moral vermeye çalışırken, Sportif Direktör Vural Kaya yönetimi kulüpten rant sağlamakla suçlayarak, istifaya çağırdı.

28 BİN TL BORÇ

Karacasu Beldesi'nde bulunan Yıldız Otel'de, 10 Ağustos'ta kampa giren Zeytinburnuspor, dün otelden ayrılmak isterken 28 bin TL'lik konaklama ücretinin ödenmediği bildirildi. Borç nedeniyle 40 kişilik Zeytinburnuspor kafilesinin çıkışına izin verilmedi. Dün gece otelde misafir edilen takım, yönetimin parayı ödemesini bekliyor.

YÖNETİMDEN ÇIT YOK

Gazete ve televizyonlarda haber konusu olmalarına rağmen hala yönetimden bir ses çıkmadığını belirten Sportif Direktör Vural Kaya, "Zeytinburnuspor'un yaşadığı bu üzücü durum devam etmekte. Hala yönetimden bir ses yok, bir ışık yok. Şaşkınlıkla bekliyoruz. Zeytinburnu'ndan aldığımız tepkiler iyi. Herkes, 'Gelelim otelin ücretini kapatalım, ne gerekiyorsa onu yapalım' diyor. Hepsine ayrı ayrı teşekkür ediyoruz. Başkanın cebinden para ödemesini de değil, kulübün kendi gelirlerinden bu paranın yatırılmasını istiyoruz. Dünden beri aldığımız duyumlar, başkanın bu konuda duyarsız kaldığı yönünde. Gerek buradaki kamp döneminde, gerekse İstanbul'da yaptığımız kampta gelip de bir eksiğiniz var mı? diye sormadı. Futbolcu kardeşlerimin peşinatlarını ödemedi. Zeytinburnu'nda yaptığımız kamp sürecinde, futbolcu kardeşlerim belediyenin aşevinden gelen yemeklerle karınlarını doyurdular" dedi.

DAHA ÖNCE ESPRİ KONUSU BİLE OLMUŞ

Vural Kaya kamptan önce otelde rehin kalabilecekleri yönünde espriler yaptıklarını açıklayarak, "Bolu kampına gelmeden önce hocalarımızla kendi aramızda konuştuk. Daha burada sıkıntılar yaşamaya başladık, 'Bunlar çok duyarsız. Acaba orda rehin kalırmıyız?' diye esprili bir şekilde konuştuk ve 'çalışırız' falan dedik, güldük. Şimdi güldüğümüz şey başımıza geldi. Başımıza gelen olay amatör kümede bile başımıza gelebilecek bir olay değil. Zeytinburnuspor bir markadır. Zeytinburnuspor'da yönetici olmak çok önemli bir şeydir. Bunu nasıl göz ardı ediyorlar. Zeytinburnuspor'u araç olarak kullanıyorlar herhalde. Zeytinburnuspor'dan rant sağlamaya çalışıyorlar herhalde. Herhalde de demiyorum sağlıyorlar da. Rantta sağlıyorlar duyduğumuz kadarıyla" diye konuştu.

OTEL YÖNETİMİ MOTİVE EDİYOR

Otel yönetiminin sporcuları motive edebilmek için cumartesi akşamı canlı müzik yaptığını ve bugün de Abant turu düzenlediğini ifade eden Kaya sözlerine şöyle devam etti;

"Birileri tamam sağolsun bize sahip çıkmaya çalışıyor, tamam sahip çıksınlar ama bu yönetim istifa etsin. Paramız yoksa 'yok kardeşim' desinler, biz yapamıyoruz bu işi desinler. Bana göre bunlar kirli. Türk futbolundan bunlar ellerini çeksinler. Ayıp, yazık 17-18 yaşında çocuklarla biz bu lige girmeye hazırlanıyoruz. Parayı vazgeçtim bu çocukların yaşadıklarının bedelini nasıl ödeyecekler. Bu çocukları geçirdikleri travmadan nasıl çıkartıp lige hazırlayacağız. Bu işlerde 'Böyle geldim başkanlık yaptım', öyle yalandan gösterdi gitti kendini. Yok onu yapacağız bunu yapacağız, geçsinler bu işleri, bıraksınlar kardeşim. Şu saate kadar ne başkan, ne bir yönetici bizi aramadı. Bu çocuklar burada ne yer ne içer, cebinde harçlığı var mı, canı bir şey ister mi? Ayıptır günahtır yazıktır. Bunun vebalini nasıl ödeyecekler. Bunlardan da birileri hesap sormazlarsa yazıklar olsun Zeytinburnu'na"

TANER BAYAR - BOLU / DHA

2

Haberin Devamı