Cinsel Sağlık Zeytinyağı cinsel performans artıran haplardan daha etkili

Zeytinyağı cinsel performans artıran haplardan daha etkili

Paylaş
Zeytinyağı cinsel performans artıran haplardan daha etkili

Cinsel performansı artırmak için kullanılan haplar uzmanlara göre uzun vadeli bir çözüm olmadığından başka yollara başvurulması gerekiyor. Uzmanlar zeytinyağı üzerinde yaptıkları araştırmadan bahsederek, zeytinyağı tüketiminin cinsel performans artıran hapları kullanmaktan daha etkili olacağı görüşünü paylaşıyorlar. İşte cinsel gücü artırmanın doğal yolu olarak zeytinyağı hakkında bilmediklerimiz.

Yunanistan'da bilim insanları, zeytinyağının erkeklerin cinsel performansını artırmada mavi hap olarak bilinen cinsel gücü artıran haplardan daha etkili bir çözüm olabileceğini ortaya koydu. Atina Üniversitesi'nin araştırmasına göre, zeytin zengini bir rejim yapmak kalpteki kan akışını güçlendirerek cinsel iktidarsızlığı da azaltıyor.

Haberin Devamı

İngiltere'de yayınlanan Daily Telegraph gazetesinin haberine göre 600 erkeğin katıldığı araştırma, günde en az 9 çorba kaşığı zeytinyağı tüketenlerde iktidarsızlık riskinin diğerlerine göre daha az olduğunu gösteriyor.

Haplar uzun süreli çözüm değil

Bu kişilerde testosteron seviyeleri de, az zeytin tüketenlere göre yüzde 40 daha fazla. Araştırma ekibinin lideri Dr. Christina Chrysohoou, uzun vadede bir erkeğin cinsel gücünü artırmak için haplara değil zeytinyağına başvurmasını öneriyor. Chrysohoou, "Bu, cinsel fonksiyon sorunları için ilaçsız bir çözüm. Haplar ise uzun vadeli bir çözüm değil; sadece cinsel kapasitede kısa süreli bir etki yaratıyor" diyor. Araştırmacılara göre zeytinyağı, diyabet ve obezite gibi riskleri de sınırlıyor.

Haberin Devamı