Spor Zico dönüyor mu?

Zico dönüyor mu?

Paylaş
Zico dönüyor mu?

Menajerler, teknik direktör arayışlarını sürdüren Türk takımına, Arthur Zico'yu önerdi

Portekizli Jose Couceiro ile yollarını ayırdıktan sonra, Sivasspor mucizesini yaratan Bülent Uygun’la da imzadan dönen G.Antepspor’da Zico sesleri... Futbolculuk kariyerinde birbirinden önemli başarılara imza atan ve ’Beyaz Pele’ lakabını alan Arthur Zico, teknik adamlık kariyerinde ise altın çağını F.Bahçe’de yaşamıştı.

Haberin Devamı

Sırasıyla Kashima Antlers (1995-96), Brezilya Milli Takımı (1998-00) ve Japonya Milli Takımı’nı (2002-2006) çalıştırdıktan sonra 2006 yılında F.Bahçe’ye gelen Brezilyalı teknik direktör, sarı-lacivertlileri 100. yılında şampiyonluğa taşıdı. Ertesi sezon ise Kanarya’ya Şampiyonlar Ligi’nde çeyrek final oynatan Arthur Zico ligde ise şampiyonluğu kaçırdı. Bunun üzerine F.Bahçe Başkanı Aziz Yıldırım da tecrübeli hocayla yeni mukavele imzalamadı.

CATANIA PEŞİNDE

Türkiye macerasının ardından Özbekistan’ın Bunyodkor, Rusya’nın CSKA Moskova ve Yunanistan’ın Olympiakos takımlarında görev yapan Zico, menajerler aracılığıyla teknik direktör koltuğu boş olan G.Antepspor’a önerildi. İtalyan ekibi Catania’nın da gündeminde olduğu iddia edilen Brezilyalı teknik patronu gündemine alan kırmızı-siyahlılar, şu an için boşta olan Zico ile görüşecek. Eğer şartlarda anlaşma sağlanırsa Zico G.Antep’e gidecek. Kırmızı-siyahlılar aski durumda ise Kayseri’den ayrılan Tolunay Kafkas’la temasa geçecek.

Haberin Devamı