Spor Zico işinden oldu!

Zico işinden oldu!

Paylaş
Zico işinden oldu!

Zico işinden oldu!

Yunanistan’ın Olympiakos takımı, alınan bir dizi kötü sonucun ardından, Brezilyalı teknik direktör Zico’nun görevine son verdi.

Haberin Devamı

Kulübün internet sitesinde verilen bilgide, Zico’nun yerine eski oyuncularından Bozidar Bandoviç’in getirildiği açıklandı.

Zico, Yunan ekibinde Eylül ayından bu yana teknik direktörlüklük yapıyordu.

Olympiakos, arka arkaya iki mağlubiyet ve Kavala ile golsüz berabere kalmasının ardından, lider Panathinaikos’un 7 puan gerisine düşmüştü. Şampiyonlar
Ligi’nde son 16’ya kalmayı başaran Yunan ekibi, 23 Şubat’ta Bordeaux ile evinde karşılaşacak.

BERGMANN DA KOVULDU

Almanya Birinci Futbol Ligi (Bundesliga) takımlarından Hannover 96’nın teknik direktörü Andreas Bergmann’ın görevine son verildi.

Kulübün internet sitesindeki açıklamada, kararın Bergmann’a bu sabahki antrenmandan önce iletildiği belirtildi. Kulübün sportif direktörü Jörg Schmadtke, yaptığı açıklamada, hızla yeni bir teknik direktör bulmaya çalıştıklarını söyledi.

Haberin Devamı

Hannover 96, 18 takımın mücadele ettiği Bundesliga’da 18. haftanın ardından 16. sırada bulunuyor.

Son lig maçında Hertha Berlin’e sahasında 3-0 yenilen Hannover 96’da kötü gidiş, kaleci Robert Enke’nin 10 Kasım 2009’da intihar etmesiyle başlamıştı. O dönemde ligde 10. sırada bulunan takım, daha sonra oynadığı 7 maçta 1 puan alabildi.