Spor Zidane'dan itiraf!

Zidane'dan itiraf!

Paylaş
Zidane'dan itiraf!

İspanya Süper Kupası’nda ezeli rakibi Barcelona’ya büyük üstünlük kuran Real Madrid’de yüzler gülerken, Katalanlar’da şoktaydı. Barça’nın yıldız savunmacısı Gerard Pique, “Dokuz yıllık Barcelona kariyerimde ilk kez Real Madrid’in bizden daha üstün olduğunu hissettim” sözleriyle performansı eleştirdi.

Real Madrid, sezona iki Süper Kupa zaferiyle başladı. Önce Avrupa’nın, ülkesinde de Barcelona’yı geçerek İspanya’nın en büyüğü oldu. Dünkü 2-0’lık Barça zaferinin ardından konuşan teknik direktör Zinedine Zidane, takımının performansından son derece memnun.

PIQUE'DEN ÖZ ELEŞTİRİ


Kendilerini zor bir sezonun beklediğinin altını çizen başarılı çalıştırıcı, “Sahada gördüklerim beni heyecanlandırıyor. Ancak bu sezon işimizin zor olduğunu da farkındayız. Önümüzde kazanılacak dört şampiyonluk var” dedi. Barça’nın tecrübeli stoperi Gerard Pique de, öz eleştiri de bulundu.

Karşılaşmanın ikinci yarısında sakatlanarak oyundan çıkan Pique, “Gelişmek için hala vaktimiz var. Ancak kötü durumda olduğumuzu kabul etmeliyiz. Dokuz yıllık Barcelona kariyerimde ilk kez Real Madrid’in bizden daha üstün olduğunu hissettim. Yenilgiyi kabul edip önümüze bakmalıyız” dedi. İspanyol savunmacı, zamanla daha iyi olacaklarını da sözlerine ekledi.

Haberin Devamı