Türkiye (Son Dakika) Zikzakçı trafik canavarı yakalandı

Zikzakçı trafik canavarı yakalandı

Paylaş
Zikzakçı trafik canavarı yakalandı

Otoyolda tehlikeli şekilde zikzaklar çizerek ilerlerken çekilmiş görüntüleri sosyal medyada büyük tepki toplayan kamyonun şoförü yakalandı. Ehliyetine el konulan ve işten çıkarılan şoför, "Pişmanım, öyle bir anlık hareketle yaptım" dedi! Şoförün, ehliyetini geri alabilmesi için 'akıl sağlığı yerinde' raporu getirmesi gerekecek

Kuzey Marmara Otoyolu bağlantı yolunda trafikte tehlikeli bir şekilde zikzaklar çizerek ilerlerken görüntüleri sosyal medyada yayılan hafriyat kamyonu şoförü yakalandı. Ehliyetine el konulan sürücü adliyeye sevk edilirken, "Pişmanım, öyle bir anlık hareketle yaptım" dedi. Kamyon şoförünün görüntülerin yayınlanmasının ardından çalıştığı şirkette, işten çıkarıldığı öğrenildi.

İstanbul’da hafta başında bir hafriyat kamyonu sürücüsü Fenertepe Mevkii Kuzey Marmara Otoyolu bağlantı yolunda trafikte tehlikeli bir şekilde zikzaklar çizerek ilerlemişti. Kamyonun yolda ilerleyişinin sosyal medya hesaplarında yayılması üzerinde polis tarafından soruşturma açıldı.



'AKIL SAĞLIĞI YERİNDE' RAPORU ALMASI GEREKECEK

Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü Sivil Trafik Ekipler Amirliği ekipleri, kısa sürede bu kişinin kimliğini belirleyerek gözaltına aldı. Gözaltına alınan Köksal Y.’nin (36), ehliyetine el konularak, 200 lira para cezası kesildi. Köksal Y.’nin ehliyetini geri alabilmesi için "Akıl Sağlığı yerinde" raporu alması gerektiği belirtildi.

Yasal işlemlerinin sürmesi için Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü’nden, Eyüp Jandarma karakoluna sevk edilen Köksal Y., "Pişmanım, öyle bir anlık hareketle yaptım" dedi.

Öte yandan şüphelinin kamyon şoförü olarak çalıştığı şirketten görüntülerin ortaya çıkmasının ardından işten çıkarıldığı öğrenildi.

Ali AKSOYER/İSTANBUL(DHA)

Haberin Devamı