Spor Ziraat Bankası'nda çifte transfer

Ziraat Bankası'nda çifte transfer

Paylaş
Ziraat Bankası'nda çifte transfer

Acıbadem Erkekler Voleybol Ligi takımlarından Ziraat Bankası, Fransız smaçör Antonin Rouzier ve Portekizli pasör çaprazı Alexandre Ferreira'yı transfer etti.

Ziraat Bankası Menajeri Barış Hamaz, AA muhabirine yaptığı açıklamada, takımdaki genç oyuncuları destekleyecek isimleri kadrolarına kazandırmaya çalıştıklarını belirterek, "Bu doğrultuda Fransa Milli Takımı’nın yıldızı Rouzier ile Portekiz Milli Takımı’nın 4 numarası Ferreira’yı transfer ettik" dedi.

Haberin Devamı

Kariyerinde Fransa’nın Stade Poitevin Poitiers takımında bir lig şampiyonluğu ve Polonya’nın ZAKSA Kedzierzyn-Kozle ekibinde de bir kez Polonya Kupası şampiyonluğu yaşayan 2.01 metre boyundaki Rouzier, 2013 yılında CEV Erkekler Şampiyonlar Ligi’nin en iyi smaçörü seçildi.

1991 doğumlu, 2,03 metre boyundaki pasör çaprazı Ferreira ise Portekiz Milli Takımı’nın da formasını giyiyor.
Öte yandan, Ziraat Bankası’nın dış transferde ünlü Fransız smaçör Rouzier’i kadrosuna dahil etmesi Fransa basınında da ilgi odağı oldu.

Fransız spor gazetesi L’Equipe, geçen sezonu İtalyan ekibi Bre Banca Lannutti Cuneo’da geçiren 27 yaşındaki milli voleybolcunun, bir yıl boyunca Acıbadem Erkekler Voleybol Ligi’nde oynayacağını internet sitesinden duyurdu.

Haberin Devamı

AA