Yaşam Ziraat Müfettişleri “Seyahatname”si

Ziraat Müfettişleri “Seyahatname”si

Paylaş
Ziraat Müfettişleri “Seyahatname”si

Ziraat Bankası Müfettişleri Derneği'nin “ Seyahatname2” adlı fotoğraf sergisi Ziraat Bankası Mithatpaşa Sanat Galerisi'nde açıldı

25 sanatçının 64 eserinin yer aldığı sergi yoğun bir katılımla açılırken, sergi açılışına, Devlet Eski Bakanlarından İsmet Sezgin ve H.Sami Türk ile Fotoğraf Sanatçısı Sıtkı Fırat, Ziraat Bankası Teftiş Kurulu Başkanı Ali Aras, Başkan Yardımcıları Keramettin Balcı, Kamil Önder, V.Bahadır Yalçın, Aytekin Güzeliş, İç Operasyonlar Grup Başkanı Fikrettin Aksu, İç Operasyonlar Bölge Başkanı Ahmet Acar ile çok sayıda davetli katıldı.

Haberin Devamı

Ziraat Bankası Müfettişleri Derneği Başkanı Şemsettin Demirdağ, dernek olarak amaçlarının üyelerin mesleki, kültürel, ekonomik ve sosyal yönden hak ve menfaatlerini korumak , üyeler arasında sosyal ve ekonomik dayanışma ile yardımlaşmayı sağlamak olduğunu ifade etti.

Demirdağ, “Seyahatname2” adını verdikleri sergide Türkiye’nin farklı kesimlerinin ve Anadolu insanının bir kez daha portresini çizmek istediklerini vurguladı.

“Seyahatname2” adlı sergide fotoğrafları ile yeralan sanatçılar: Ahmet Kani Vatandaş, Alp Sezer Sülü, Bülent Güngör, Cihan Öztürk, Erdal Baş, Kayhan Toplu, Murat Yıldırım, Özkan Demiroğlu, Recep Özdemir,Sinan Şahin, Selçuk Öntemel, Selçuk Sevgi, Şemsettin Demirdağ, Serdar Eldemir, Sezgin Karbuz, Tarık Yurtoğlu, Umut Evren Çeliker.

Haberin Devamı

Ziraat Bankası Müfettişleri “Seyahatname2” Fotoğraf Sergisi 23 Kasım 2012 tarihine kadar Ziraat Mithatpaşa Sanat Galerisi’nde gezilebilir. Sergi 26 Kasım 7 Aralık 2012 tarihleri arasında da İstanbul Tünel Sanat Galerisi’nde İstanbullu sanatseverlerle olacak.