Spor Zirveden Kaka'nın ismi çıktı

Zirveden Kaka'nın ismi çıktı

Paylaş
Zirveden Kaka'nın ismi çıktı

Ünal Aysal-Fatih Terim zirvesinden Real Madrid'in yıldız ismi Kaka çıktı. Galatasaray dev transfer için harekete geçti

Galatasaray’da Ünal Aysal’ın başkan seçilmesiyle birlikte sarı-kırmızılı taraftarlar heyecanla takıma katılacak yeni yıldızları beklemeye geçmişti.

Elmander, Selçuk İnan ve Ceyhun Gülselam’ın alınmasının ardından kısa bir sessizliğe bürünen Galatasaray, şimdi de öyle böyle değil, dünyaca ünlü bir yıldızın peşine düştü: Kaka...

Her şey önceki gün Florya’da Başkan Ünal Aysal ve Fatih Terim’in diğer yöneticilerle birlikte yediği yemekte gündeme geldi. Terim, Aysal’a isteklerini şöyle aktardı: “Zaman günü kurtarma zamanı. Bana kimse genç futbolcu alalım, bunları yetiştirelim diye gelmesin.

Benim bu sene takımı Avrupa’ya taşıyacak tecrübeli isimlere ihtiyacım var. Gençlerle uğraşamam. Bugüne kadar bir sürü genç çıkardım, kimseden bir teşekkür işitmedim.

Bu sene başarısız olursak herkes benden hesap sorar. Transferleri buna göre yapın. Avrupa’dan gelecek genç futbolcular Türkiye’de oynamak için gelmez, Avrupa’ya kendini göstermek için gelir. Galatasaray’ı tekrar Avrupa’ya taşımamız gerek. Zaten Avrupa’dan iyi genç oyuncu almaya çalışırsanız Galatasaray’ı değil Trabzonspor’u tercih ederler.”

KAKA DA SICAK BAKIYOR

Fatih Terim’i dikkatli bir şekilde dinleyen Başkan Ünal Aysal, tecrübeli teknik adamın bir dediğini iki etmedi. Toplantıda ortaya çıkan isim olan Brezilyalı Kaka için hemen harekete geçti.

Real Madrid Kulübü’nün CEO’sunu arayarak bu konudaki görüşlerini aktardı. 2015 yılına kadar İspanyol deviyle sözleşmesi bulunan, ancak forma giyemediği için mutsuz olan Kaka’nın da transfere sıcak baktığı kaydedildi.

Kaka’nın yüksek bonservis ücretine rağmen Galatasaray’ın bu transfer için hiçbir fedakârlıktan kaçınmayacağı, yıldız futbolcuya sarı-kırmızılı formayı giydirmek için her türlü çabayı sarfedeceği bildirildi.

Haberin Devamı