Spor Zirvesiz prestijli derbi

Zirvesiz prestijli derbi

Paylaş
Zirvesiz prestijli derbi

Spor Toto Süper Lig'de 2010-2011 sezonunun son derbisinde ezeli rakipler Beşiktaş ile Galatasaray karşı karşıya gelecek

Fiyapı İnönü Stadı’nda saat 19.00’da başlayacak maçı hakem Yunus Yıldırım yönetecek. Son 30 yılın en başarısız dönemini geçiren 44 puanla 5. sıradaki Beşiktaş ile lig tarihinin en başarısız performansını sergileyen 37 puanla 12. sıradaki Galatasaray, derbide prestij mücadelesi verecek.

Lig tarihinde ilk kez, sezonun sonlarına yaklaşılan bir derbide zirvenin bu kadar uzağında mücadele edecek ezeli rakipler, maçı kazanarak, sezon boyunca üzdükleri taraftarlarına derbi galibiyeti armağan etmek amacında.

SAKATLAR CAN SIKIYOR

Beşiktaş’ta sakatlıkları süren Ferrari, Almeida, Ernst, Nobre ve Nihat Kahveci ile kırmızı kart cezalısı Necip Uysal, derbide oynayamayacak. Sakatlığı geçen Bobo’nun ise forma giymesi bekleniyor.

Galatasaray’da ise sakatlıkları bulunan Yekta Kurtuluş, Neill ve Kewell ile sarı kart cezalısı Sabri Sarıoğlu, derbide oynayamayacak. Sakatlığı olan Stancu’nun durumu ise henüz netlik kazanmadı.

İKİ TAKIMIN OLASI 11'LERİ

Beşiktaş: Rüştü Reçber, Ekrem Dağ, Sivok, İbrahim Toraman, İsmail Köybaşı, Aurelio, Fernandes, Quaresma, Simao, Guti, Bobo.

Galatasaray: Zapata, Serkan Kurtuluş, Servet Çetin, Gökhan Zan, Insua, Ayhan Akman, Cana, Culio, Kazım Kazım, Arda Turan, Baros.

Haberin Devamı