Magazin Ziynet Sali aşkını açıkladı

Ziynet Sali aşkını açıkladı

Paylaş
Ziynet Sali aşkını açıkladı

Bursa'da 'Hayatın Armağanı' projesi tanıtımına katılan pop müzik şarkıcısı Ziynet Sali, 'Herşey Güzel Olacak' adlı şarkısının klibi için birlikte kamera karşısına geçtiği Brezilyalı Bruno Amaro'yla aşk yaşadığını açıkladı

Kalp sağlığına dikkat çekmek amacıyla ünlü isimlerin de katılımıyla gerçekleştirilen ’Hayatın Armağanı’ projesi, Bursa’da ilk kez Anatolium Alışveriş Merkezi’nde tanıtıldı.

Haberin Devamı

Gittikçe artan kalp ve damar hastalıklarına dikkat çekmek ve toplumsal bilinci arttırmak için yola çıkılan projede, ünlü isimler, kendi tasarladıkları özel kalpli yastıklar ve üzerlerine yazdıkları mesajlarla objektiflerin karşısına geçti. Orhan Gencebay’dan Gülben Ergen’e kadar birbirinden ünlü sanatçı ile sporcuların da destek verdiği proje kapsamında çekilen fotoğrafların yer aldığı serginin Bursa’daki açılışına ise pop müzik şarkıcısı Ziynet Sali katıldı.

Projede yer almaktan dolayı gurur duyduğunu söyleyen Ziynet Sali, herkesten kalp sağlığına dikkat etmesini istedi. Ziynet Sali, kalp sağlığı için sevginin de önemine dikkat çekti, sevgi için en temel gıdanın aşk olduğunu söyleyip, aşkını da itiraf etti.

Haberin Devamı

Ziynet Sali, ’Sonsuz Ol’ adlı albümünde yer alan ’Herşey Güzel Olacak’ şarkısının klibi için kamera karşısına geçtiği Brezilyalı Bruno Amaro’yla aşk yaşadığını açıkladı.

DHA