Magazin Ziynet Sali coşkusu

Ziynet Sali coşkusu

Paylaş
Ziynet Sali coşkusu

Zonguldak'ta, kentin düşman işgalinden kurtuluşunun 90'ıncı yılı nedeniyle düzenlenen etkinliklerde sahneye çıkan şarkıcı Ziynet Sali, şarkılarıyla hayranlarını coşturdu

Zonguldak Belediyesi’nin düzenlediği, ’Zonguldak’ın Düşman İşgalinden Kurtuluşu ve Uzun Mehmet’i Anma Günü Kültür- Sanat Etkinlikleri’nin ilk gününe halk dansları ekiplerinin gösterileri renk kattı. Romanya’dan ve çevre illerden gelen halk oyunları ekiplerinin gösterileri ilgiyle izlendi. Etkinlikler kapsamında Ankara Jandarma Bölge Bando Komutanlığı da Demirpark AVM’de konser verdi.

Haberin Devamı

HABERAL İÇİN SÖYLEDİ

Etkinliklerin ilk günü, akşam Fener Sahası’ndaki konserle sona erdi. Yaklaşık 2 bin kişinin izlediği konserde önce Türk Sanat Müziği sanatçısı Faruk Demir sahneye çıktı. Demir, Edip Akbayram’ın ’Aldırma Gönül’ türküsünün nakaratını, CHP’den Zonguldak milletvekili seçilen Ergenekon davası tutuklu sanığı Prof. Dr. Mehmet Haberal için değiştirerek, ’Aldırma Haberal aldırma’ şeklinde değiştirerek söyledi. Faruk Demir, Zonguldak’a da Haberal’ın ricasıyla geldiğini belirtti.

ZİYNET SALİ COŞKUSU

Daha sonra sahneye çıkan pop müzik sanatçısı Ziynet Sali, şarkılarıyla hayranlarını coşturdu. Şarkılarıyla olduğu kadar kıyafetiyle de ilgi çeken şarkıcıya özellikle genç hayranları yoğun ilgi gösterdi. Ziynet Sali, ’Bize Yeter’, ’Amman Kuzum’, ’Zordur Oğlum’ ve ’Herkes Evine’ şarkılarını hayranlarıyla birlikte seslendirdi. Sali, konser boyunca kendisine ulaşmaya çalışan kalabalığın ön tarafındaki çocukları konser sonunda sahneye aldı. Sali, küçük hayranlarıyla fotoğraf çektirdi.

Haberin Devamı

Zonguldak Belediye Başkanı CHP’li Muharrem Akdemir, yaklaşık 1.5 saat sahnede kalan şarkıcıya çiçek ve madenci heykeli hediye etti. Konser, havai fişek gösterisiyle sona erdi.

Gürkay GÜNDOĞAN/ZONGULDAK, (DHA)