Spor Zlatan 40 milyon Euro'ya Milan'da

Zlatan 40 milyon Euro'ya Milan'da

Paylaş
Zlatan 40 milyon Euro'ya Milan'da

İspanyol basını, Milan'ın, Zlatan İbrahimoviç'i transfer etmek için 40 milyon Euro bonservis bedeli karşılığında Barcelona ile anlaştığını ileri sürdü

Barcelona’da yürütülen görüşmelerde, Milan kulübünün en üst düzey yöneticisi Adriano Galliani’nin Barcelonalı yöneticileri ikna ettiği belirtildi.

Milan’ın Barcelona’ya 15, 15, 10 olmak üzere 3 yıl içinde toplam 40 milyon Euro ödeyeceği yazılırken, Katalan kulübünden sezon başına net 10 milyon Euro alan İbrahimoviç’in de Milan’da 9 milyon Euro kazanacağı kaydedildi.

Barcelona’da teknik direktör Pep Guardiola ile arasında sorunlar olan İbrahimoviç, iki kulüp arasındaki anlaşmadan sonra dün Barcelona’nın antremanına çıkmazken, bugün kararını vereceği ve ona göre transferin resmilik kazanacağı ifade ediliyor.

İnter’e geçen yıl 50 milyon Euro artı Samuel Eto’o’yu vererek İsveçli İbrahimoviç’i alan ve tarihindeki en pahalı transferi yapan Barcelona’nın, bir yıl sonra bu futbolcusunu Milan’a vererek toplam 47 milyon Euro'luk zarara uğradığı savunuluyor.

Haberin Devamı