Gündem Zonguldak karıştı: 3 gözaltı

Zonguldak karıştı: 3 gözaltı

Paylaş
Zonguldak karıştı: 3 gözaltı

Zonguldak'ta 5 milletvekilliğinden 3'ünü kazanan AK Parti'nin kutlamaları sırasında partililer arasında kavga çıktı. Polisin cop ve biber gazıyla müdahale ettiği kavgada 3 partili gözaltına alındı

AK Parti’liler, 3 milletvekilliğini kazanmalarının ardından sokaklara döküldü. Kent merkezindeki Madenci Anıtı önünde toplanan yaklaşık 500 kişi, meşaleler yakıp, davul zurna eşliğinde halaylar çekerek seçim sonucunu kutladı. Kutlamalar sırasında alana gelen milletvekilleri Köksal Toptan, Ercan Candan ve Özcan Ulupınar’a partililer sevgi gösterilerinde bulundu.

Haberin Devamı

3’üncü sıradan seçilen Özcan Ulupınar ve İl Başkanı Hamdi Uçar omuzlara alındı. Milletvekillerinin konuşma yapması için hazırlık yapıldığı sırada bir grup partili arasında tartışma çıktı.

Milletvekillerine ulaşma çabası sırasında çıktığı ileri sürülen tartışma kısa sürede kavgaya dönüştü. Polis ve diğer partililerin müdahalesiyle kavga büyümeden önlendi. Ancak polisin kavgaya karışanları gözaltına almak istemesi üzerine yine gerginlik yaşandı.

Polis, gözaltılara direnen partililere karşı biber gazı kullandı. Polis, partililerden birisini yere yatırıp etkisiz hale getirdikten sonra ekip aracına bindirebildi. 3 partilinin gözaltına alındığı olay nedeniyle milletvekilleri de konuşma yapmadan alandan ayrıldı.

Haberin Devamı

Gürkay GÜNDOĞAN/ZONGULDAK, (DHA)