Spor Zor da olsa Eczacıbaşı Vitra

Zor da olsa Eczacıbaşı Vitra

Paylaş
Zor da olsa Eczacıbaşı Vitra

CEV Şampiyonlar Ligi maçında Eczacıbaşı VitrA, grubundaki dördüncü maçında İstanbul'da Almanya'nın Dresdner ekibini ağırladı. Temsilcimiz setlerde iki kez yenik duruma düştüğü karşılaşmayı 3-2 kazanarak üst tura çıkmayı garantiledi

D Grubu'nda oynadığı üç maçı da kazanan ve lider konumda bulunan Eczabaşı VitrA, grupta tek galibiyet ile son sırada bulunan Dresdner ile karşılaştı. Temsilcimiz setlerde iki kez yenik duruma düşmesine rağmen maçı 3-2 kazanmayı başardı.

Haberin Devamı

Almanya'daki ilk karşılaşmayı 3-0 kazanan Eczacıbaşı VitrA, Burhan Felek Voleybol Salonu'nda mücadeleye biraz durgun başladı ve ilk seti 23-25 kaybetti. İkinci sette toparlanan temsilcimiz bloklarla ve kullanılan iyi servislerle birlikte seti 25-18 kazanarak durumu 1-1'e getirdi.

Üçüncü sete iyi başlayan ve teknik molaya önde giren Eczacıbaşı VitrA bu performansın devamını getirmedi. Temsilcimizin düşen manşet yüzdesi ve rakibin setin sonlarındaki yükselen servis yüzdesi Alman temsilcisine üçüncü seti kazandırdı. 23-25.

Maçın 4. setinde molaları 8-2 ve 16-11 önde geçen Eczacıbaşı VitrA setin genelinde rakibine bloklarda üstünlük kurdu ve seti 25-22 kazanmayı başardı.

İki takımın da kora kor bir mücadele sergilediği karşılaşmanın son setinde Eczacıbaşı VitrA'da Esra Gümüş'ün etkili oyunu takımına hem seti hem de galibiyeti getirdi. Temsilcimiz böyle grupta 4'te 4 yaparak 11 puanla bir üst tura çıkmayı garantiledi.

Haberin Devamı

Ntvspor