Spor Zorla güzellik olmaz

Zorla güzellik olmaz

Paylaş
Zorla güzellik olmaz

Beşiktaş Futbol Komitesi Başkanı Serdal Adalı, sezon sonu sözleşmesi bitecek futbolcularla görüştüğünü açıkladı

Beşiktaş Futbol Komitesi Başkanı ve Asbaşkan Serdal Adalı, teknik heyet ve futbol takımı ile yeni oluşturulan futbol komitesinin iyi bir işbirliği içinde olduğunu söyledi.

Haberin Devamı

Göreve kısa bir süre önce başlamasına rağmen oyuncularla iyi bir iletişim içinde olduğunun altını çizen Adalı, Nevzat Demir Tesisleri’nde önceki gün Beşiktaş ile sözleşmesi sezon sonu bitecek olan İbrahim Üzülmez, İbrahim Toraman, Serdar Özkan, Hakan, Rüştü, Korcan, Uğur ve Yusuf ile görüştüğünü açıkladı.

ÜCRETİ BİZ BELİRLERİZ

Futbolculara yeni sözleşmeyle ilgili teklif sunduklarını ifade eden Adalı şöyle devam etti: “Oyuncularımızdan Beşiktaş ile yeni sözleşme imzalamak istemediğini söyleyen olmadı. Biz de hiçbir futbolcumuza git demedik. Ancak resmi anlaşmalar yapılmadı. Çünkü kendilerine verilecek ücreti biz belirleriz. Kimsenin kafasına silah dayayıp takımda kal demiyoruz. Bir hafta daha görüşmelerimizi sürdüreceğiz. Tabii ki bu konudaki son kararı teknik direktörümüz Mustafa Denizli verecektir. Sanırım önümüzdeki hafta bu konu tamamen çözülmüş olur.” Adalı ayrıca Serdar’ın Beşiktaş’ın alt yapısından yetiştiğini bu futbolcu ile yeniden anlaşma imzalamalarının önünde bir engel olmadığını sözlerine ekledi.

Haberin Devamı

Övünç ÖZDEM/DHA