Gündem 'Zorla oral seks yaptırdı öldürdüm'

'Zorla oral seks yaptırdı öldürdüm'

Paylaş
'Zorla oral seks yaptırdı öldürdüm'

Denizli'de tecavüz edilip demir çubukla öldürülen Mahmut Ümmetoğlu'nun katil zanlısı, kurbanın kendisine zorla oral seks yaptırdığı için cinayeti işlediğini söyledi

Kızılcabölük Beldesi Çakıroluk Mevkii’nde meydana gelen olayın ardından Mahmut Ümmetoğlu'nun çırıl çıplak yol kenarına atılmış cesedi bulundu.

Jandarma olayla ilgili yaptığı soruşturmada öldürülen Ümmetoğlu'nun en son Mustafa Macit (30), Afet Eğnim (28), Veli Çivi (29) ve kardeşi Serdar Çivi (31) ile birlikte olduğunu tespit etti.

Jandarma şüphelilere yardım ettikleri gerekçesiyle ilçede 9 kişiyi gözaltına aldı. Dün mahkemeye sevk edilen 9 kişiden şüpheliler Veli ve Serdar Çivi'nin babası Ramazan Çivi, ‘yardım ve yataklık ettiği’ iddiasıyla tutuklanarak cezaevine konuldu.

Diğer şüphelileri yakalamak için operasyonu genişleten jandarma, Veli Çivi ile birlikte Mustafa Macit'i de yakaladı. Serdar Çivi ise Denizli Adliyesi'ne teslim oldu.

‘ZORLA ORAL SEKS YAPTIRDI’

Cinayet Bürosu ekipleri tarafından adliye polisinden alınan Serdar Çivi ,Tavas jandarma ekiplerine teslim edildi. Gözaltına alınan Çivi verdiği ilk ifadesinde çadırda alkol ve esrar aldıklarını, Mahmut Ümmetoğlu'nun kendisine zorla oral seks yaptırdığını anlattı.

Çadırdan ayrıldıktan sonra olayı gururuna yediremeyip geri döndüğünü aktaran Serdar Çivi, Ümmetoğlu ile Afet Eğnim'i çıplak halde gördüğünü söyledi. S.Ç. daha sonra Ümmetoğlu’na demir çubukla saldırıp vurdmaya başladığını anlattı. Gözaltına alınan Serdar Çivi ve ağabeyi Veli Çivi ile ile Mustafa Macit adliyeye sevk edildi.

Hüseyin BAYBARS/Denizli (DHA)