Spor Zorlandık ama başardık

Zorlandık ama başardık

Paylaş
Zorlandık ama başardık

Dünya Basketbol Şampiyonası'nda üst üste dördüncü galibiyetimizi aldık, C Grubu'nu lider bitirmeyi garantiledik

Dünya Şampiyonası’nda önceki gün Yunanistan’ı yenerek C Grubu’ndaki en önemli engeli aşan A Milli Basketbol Takımımız dün de ölüp ölüp dirildiğimiz maçta Porto Riko’yu yendi, grubu zirvede bitirmeyi garantiledi.

Haberin Devamı

Çok yorgun oldukları gözlenen 12 Dev Adam ilk devrede iyi bir performans ortaya koyamadı.

Üçüncü periyotta Kerem Gönlüm’ün ateşlediği millilerimiz üst üste sayılarla öne geçti. Son periyotta farkı açtık, ama son iki dakikada yaptığımız hatalar sonucu Porto Riko basketler buldu. Zor da olsa galip gelmeyi başardık.

12 Dev Adam, yarın akşam grubundaki son maçında Çin ile saat 21.00'de karşılaşacak.

Aptalca hatalar yaptık!

Nefes nefese geçen Porto Riko maçı zaferle sonuçlansa da milli takım oyuncuları kendilerini eleştirmekten çekinmediler. Kaptan Hidayet Türkoğlu televizyondaki canlı yayında, “Çok aptalca hatalar yaptık. Bu nedenle maç zora girdi. Bir daha bunları asla tekrarlamamamız gerek” diyerek bir anlamda takımı uyardı.

Haberin Devamı

Türkiye, Porto Riko maçının oynandığı Ankara Spor Salonu’nun tribünleri maçtan çok önce tıklım tıklım doldu. Binlerce taraftar, Ay-Yıldızlı ekibimize büyük bir destek verdi.

Özellikle Porto Riko’nun çok iyi oynadığı ilk devrede endişelenen taraftarlar, üçüncü periyottan sonra takımımızın canlanması ile birlikte adeta coştu. Hiç susmayan seyirciler, galibiyetin ardından marşlar söyledi.

MAÇTAN SICAK KARELER (FOTO GALERİ)