Magazin Zuhal Olcay estetikle değil vitaminle daha genç kalıyor

Zuhal Olcay estetikle değil vitaminle daha genç kalıyor

Paylaş
Zuhal Olcay estetikle değil vitaminle daha genç kalıyor

Doğal güzelliği ile gözleri kamaştıran Zuhal Olcay, ameliyatsız güzelliği tercih ediyor ve cilt bakımına çok önem veriyor

Ekranlarda sürekli gördüğümüz ünlüler nasıl oluyor da daha genç, daha zinde? Çoğumuz “Estetiktir canım” diye düşünüyoruz mutlaka. Evet, birçoğu botokstan estetik ameliyata kadar birçok işlemden geçiriyor bedenini. “Estetikte zirve” diye tanıdığımız bazı ünlüler de var elbet. Bazıları da “Hiç bıçak altına yatmadım” ve “Tek botoks dokunuşu yok” diyecek kadar iddialı. Onlardan biri de Zuhal Olcay. Tiyatro ve ses sanatçısı Zuhal Olcay. O da ‘ameliyatsız ve tabii’ güzellikten yana.


Dermatoloji Uzmanı Dr. Fügen Erdoğan Çekin, Zuhal Olcay’ın güzellik sırrını şöyle paylaşıyor:


“Zuhal Olcay ile uzun yıllardır cilt bakımında birlikte yol alıyoruz. Cilt bakımına çok önem veriyor ve randevularına çok sadık bir hasta. Düzenli aralıklarla buluşuyoruz. Güzel ve alımlı duruşu ile her yaşta akıllarda olan Olcay, ameliyatsız güzelliği tercih ederken, botoks ve dolgu uygulamalarını da pek sevmiyor. Doğallığı bozduğunu düşünüyor. Zuhal Olcay’a genellikle düzenli anti-aging cilt bakımları yapıyoruz. Mevsim dönümlerinde ve yoğun çalıştığı dönemlerde peelingleri ilave ediyoruz. Vitamin, somon, havyar ve son zamanlarda kollajen enjeksiyonları ile cildini destekliyoruz. Kış aylarında lazer ile cilt soyma işlemleri yaparak, hem leke tedavisi hem de cilt yenileme yapıyoruz.” dedi.

Hastalarına doğal güzellikten yana destekler verdiklerini söyleyen Dr. Fügen Erdoğan Çekin, 'günümüzde estetik işlemlerde doktor ve hasta tercihi ortak paydada, doğallıkta buluştuğunu ifade etti.


'YAPILAN İŞLEMLER DOĞALLIĞI BOZMAMALIDIR'


'Yapılan işlemler kişinin doğallığını bozmadan olmalıdır diyen' Fügen Erdoğan Çekin, “Mimik kırışıklıklarının hafif botoks dokunuşları ile yumuşatılması, özellikle gergin alın ve şaşkın bakışlardan kaçınılması önemlidir” diye de ekledi.

Sadece boşalan, azalan yerlerin doldurulmasına değinen Dermatologi Uzmanı Dr. Fügen Erdoğan Çekin, “Aksi halde abartılı dudaklar, geniş yüzler, belirgin şakaklar gibi doğallıktan uzak yüzler oluşuyor. Özellikle cildin yıpranmasını yaşlanmasını engelleyen ve tedavi eden mezoterapi uygulamaları, etkili ve gerekli tıbbi uygulamalardır” diyerek konuşmasını sonlandırdı.

Haberin Devamı