Spor Orduspor deplasmanda alınan 1 puana sevindi

Orduspor deplasmanda alınan 1 puana sevindi

Paylaş
Orduspor deplasmanda alınan 1 puana sevindi

PTT 1. Lig'de mücadele eden Orduspor, deplasmanda Fethiyespor karşısında alınan 1 puana sevindi.

Teknik direktör Erkan Sözeri, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Fethiyespor karşısında oyuna kötü başladıklarını ancak maçı iyi bir oyun ve skorla bitirdiklerini söyledi.

Haberin Devamı

İlk yarıyı 2-0 yenik tamamladıkları maçtan 1 puan çıkardıkları için mutlu olduklarını belirten Sözeri, "Bu sezon ilk defa geriye düştüğümüz bir maçı çevirmesini bildik. Bundan dolayı ayrıca mutluyuz" dedi.

Maçın genelinde iyi performans sergileyen oyuncularını kutlayan Sözeri, şöyle devam etti:
"Maça hiç bize yakışmayacak şekilde kötü başladık. Maçın ilk yarısını 2-0 yenik kapattık ancak devre arasında yaptığımız konuşmalarla ikinci yarı maça yeniden ortak olduk. Özellikle oyuncu hamleleriyle üst üste iki gol bulmasını bildik. Oyuncu değişikliklerinin tam isabet olduğunu düşünüyorum. Maçın ikinci yarısında gerçek kimliğimize bürünüp daha güzel futbol ortaya koyduk. 2-0’dan maçı çevirmeyi başardık. Biraz şansımız olsaydı maçı kazanabilirdik. Sonuçta alınan 1 puan var. Bizim için deplasmanda alınan 1 puan önemli. Fethiyespor’un durumu da ortada. Kendilerine ligde başarılar diliyorum. Baktığımız zaman hem Orduspor taraftarları hem de Fethiyespor taraftarları seyir zevki yüksek bir maç izledi. İnşallah Orduspor olarak kayıpsız şekilde yolumuza devam etmek istiyoruz."

Haberin Devamı

Sözeri, deplasmanda kendilerini yalnız bırakmayan Orduspor taraftarlarına teşekkür etti.

AA