Spor Turkish Airlines Open 2014 Golf Turnuvası kasımda yapılacak

Turkish Airlines Open 2014 Golf Turnuvası kasımda yapılacak

Paylaş
Turkish Airlines Open 2014 Golf Turnuvası kasımda yapılacak

Antalya Golf İhtisas ve Spor Kulübü (AGİSK) Başkanı Cahit Şahin, Turkish Airlines Open Golf Turnuvasının bu yıl 13-16 Kasım tarihlerinde Belek'te yapılacağını bildirdi.

Antalya Golf İhtisas ve Spor Kulübü Bakanı Şahin:
"Turnuva 13-16 Kasım 2014 tarihlerinde yine Belek’te gerçekleştirilecek"
"Turnuvaya ünlü golfçü Tiger Woods ile dünyanın en iyi 78 golfçüsünün katılmasını bekliyoruz"

Şahin, AA muhabirine yaptığı açıklamada, European Tour 2014 takviminin açıklandığını belirterek, "Buna göre Turkish Airlines Open Golf Turnuvası 13-16 Kasım tarihlerinde yine Belek’te gerçekleştirilecek. Turnuvaya ünlü golfçü Tiger Woods ile dünyanın en iyi 78 golfçüsünün katılmasını bekliyoruz" dedi.

"Tiger Woods Belek’teki golf turnuvasına gelirse Avrupa’da üst üste 3 kez geldiği tek ülke Türkiye olacak" diyen Şahin, şöyle devam etti:

"Turkish Airlines Open Golf Turnuvası, Antalya’daki golf turizmine büyük katkı sağlıyor. 2013 yılında düzenlenen, Tiger Woods ile dünyanın en ünlü golfçülerinin katıldığı turnuva Belek’in tanınırlığını daha da artırdı. Misafir sayılarına pozitif etkisi olmaya devam ediyor. Bu yıl Antalya’da hava şartlarının iyi gitmesi nedeniyle çok iyi bir sezon yaşanıyor. Golf oyuncuları sayısı sezonun ilk çeyreğinde hedeflediğimiz rakamlara ulaştı. Antalya’da 2013 yılında 500 bin oyun oynandı. 2014 yılında da en az aynı rakamları gerçekleştireceğimize inanıyoruz."
Şahin, daha fazla golfçü ve oyun için Antalya’da daha fazla golf sahası olması gerektiğini sözlerine ekledi.

Haberin Devamı