Gündem 1 aşk 3 cinayet

1 aşk 3 cinayet

Paylaş
1 aşk 3 cinayet

Bilecik'te 3 yılda 3 faili meçhul cinayet işlenmişti. Özel ekip kuran polis 200'e yakın kişiyle konuşarak cinayetlerin seri katil tarafından işlendiğini saptadı

AYNI SİLAH ELE VERDİ
Bilecik’te Arif Sivri 1 Kasım 2006’da, Ragup Işık 13 Mart 2008’de, Necdet Badem de 30 Mayıs 2009’da tabancayla vurularak öldürülmüştü. İlk iki cinayette kullanılan silahın aynı olmasından yola çıkan polis, Necdet Badem’in de aynı silahla öldürüldüğünü belirledi.

Cinayetlerin bir seri katil tarafından işlendiği sonucuna varan polis, faili bulmak için 200’e yakın kişiyle görüştü. Polis seri katil olarak belirlenen evli fabrika işçisi Ethem Sakin’in (48) peşine düştü.

‘DEDİKODU YAPTILAR VURDUM’

Uzun süren takip sonucunda Ethem Sakin’in önceki gece İzmir’den Bilecik’e doğru otomobille yola çıktığı tespit edildi. Osmaneli’nde durdurulan Ethem Sakin cinayetlerde kullandığı tabanca ile yakalandı.

Cinayetleri ‘yasak aşkı’ S.G.’yi kıskandığı için işlediğini itiraf eden Ethem Sakin “Arif Sivri, Ragup Işık ve Necdet Badem sevgilim hakkında dedikodu yapıp iftira attı. Onunla ilişkiye girdiklerini söyledikleri için vurdum” dedi. Ethem Sakin ve S.G. tutuklandı.

Ahmet EGE/DHA