Türkiye (Son Dakika) 1 lira için market sahibini bıçakladı

1 lira için market sahibini bıçakladı

Paylaş
1 lira için market sahibini bıçakladı

Antalya'da, market sahibi bedensel engelli 37 yaşındaki Yüksel Dikmen, 5 liralık alışveriş yapıp 4 lira teklif eden 20 yaşlarındaki kişiye olumsuz yanıt verince döner bıçağıyla yaralandı

Doğuştan omurilik felçli ve yüzde 50 engelli raporu bulunan 3 çocuk babası Yüksel Dikmen, marketine gelen bir gençle fiyat yüzünden tartıştı. Toplam 5 lira tutan 1 litre kola ve 1 paket kuruyemiş için market sahibi Dikmen’e 4 lira teklif eden genç, market sahibinin kabul etmemesi üzerine küfür ederek dışarı çıktı. Elinde döner bıçağı ile markete dönen bu kişiyi engellemek için içerde bulunan iki müşteri kapıyı kapattı.

Ancak kapıyı tekmeleyip camları kırarak içeri giren bu kişi, müşterilere ve Yüksel Dikmen’e saldırdı. Elindeki döner bıçağıyla Yüksel Dikmen’i sol kolundan yaralayan saldırgan, araçta bekleyen kız arkadaşının gelmesiyle marketten çıkıp otomobiline binerek olay yerinden uzaklaştı.

Marketin güvenlik kamerasından gelen sesler üzerine Yüksel Dikmen’in üst katta oturan anne ve babası da işyerine geldi. Olay sonrası polisi arayan Yüksel Dikmen, saldırganı tanımadığını, canını zor kurtardığını anlattı. Polis eşkali belli olan saldırganı yakalamak için çalışma başlattı.

Müge AYYILDIZ/ANTALYA, (DHA)

Haberin Devamı