Gündem 1 milyon memura indirimli mobilya

1 milyon memura indirimli mobilya

Paylaş
1 milyon memura indirimli mobilya

Bursa’nın İnegöl ilçesine gelerek Mobiliyum AVM’yi ziyaret eden Büro Memur-Sen Genel Başkanı Vecdi Yanbaz, 1 milyon üyenin indirimli mobilya alabileceğini söyledi.

Memur-Sen Konfederasyonu'na bağlı Büro Memur-Sen Genel Başkanı Vecdi Yanbaz, beraberindeki 30 kişilik ekiple Türkiye’nin ilk olan Mobiliyum AVM’sini ziyaret ederek incelemelerde bulundu. Yanbaz ve beraberindeki ekibi Mobiliyum AVM Yönetim Kurulu Başkanı Talha Timur Han ve Yönetim Kurulu üyeleri karşıladı. Ziyarette Büro Memur-Sen Genel Başkanı Vecdi Yanbaz ve Mobiliyum AVM Yönetim Kurulu Başkanı Talha Timur Han arasında memurlara mobilya indirimi sağlanması konusunda mutabakata varıldı.

Protokol, önümüzdeki günlerde imzalanacak


1 milyon Memur-Sen üyesine mobilya alımında indirim uygulanacağını ifade eden Vecdi Yanbaz, “Avantaj kartlar şeklinde bir çalışmamız var. Tüm Türkiye’deki memurlarımızı kapsayacak şekilde bir anlaşma yapmak mümkün olacaktır. Biz biraraya gelir, bunun altyapısını oluştururuz. Sözleşmeye dökeriz. Mobiliyum AVM’deki tüm iş yerlerinden indirimli alım söz konusu olacaktır. Üyelerimiz için bir avantaja dönüşmesi sevindiricidir. Başkanımıza teşekkür ediyorum” dedi.

"Taksitlendirme de yapabiliriz”


Mobiliyum AVM Yönetim Kurulu Başkanı Talha Timur Han ise, İnegöl’de ihracatın yüzde 55’ini yapan firmaların Mobiliyum AVM bünyesinde olduğuna dikkat çekerek, “400 milyon dolara yakın bir mobilya ihracatı söz konusu. Mobilyada söz sahibi olduğumuz Mobiliyum AVM’miz, Türkiye’nin en büyük STK’sına neler yapabilirizi konuşuyoruz” ifadelerini kullandı. Türkiye genelinde memurlar anlamında ciddi bir potansiyelin var olduğuna dikkat çeken Han, “Nihai tüketici buraya çok büyük bir fiyat avantajı ile gelebilir. Anlaşmaları yaptıktan sonra 1 milyon üyemize indirimlerimiz olacaktır. İlerleyen günlerde gerekli çalışmaları yaparız. Taksitlendirme de yapabiliriz” dedi.