Spor 1 puanları bile yok!

1 puanları bile yok!

Paylaş
1 puanları bile yok!

Spor Toto 3. Lig 1. Grup' da mücadele eden Akçaabat Sebatspor, oynadığı 11 maçta puan alamayarak Türkiye liglerinin puan alamayan tek takımı oldu

Türkiye İdman Cemiyeti’nin kurucularından olan Cumhuriyetle yaşıt Akçaabat Sebatspor kulübünün durumu içler acısı. Bir dönem İsmet İnönü’nün de 40 lira bağışta bulunduğu Trabzon’un en büyük ilçelerinden Akçaabat’ın takımı olan Akçabat Sebatspor, Türkiye liglerinin bu sezon puan alamayan tek takımı oldu.

Spor Toto 3. Lig 1. grupta mücadele eden kırmızı beyazlı ekip, bugüne kadar ligde oynadığı 11 maçta da sahadan mağlubiyetle ayrıldı.

Spor Toto Süper Lig, Bank Asya, Spor Toto 2. Lig ve Spor Toto 3. ligde yer alan 127 takım arasında hiç puan alamayan tek ekip olan kırmızı beyazlılara, Süper Lig’de mücadele ettiği yıllardan kalan borçları nedeniyle de sezon başında transfer yasağı konmuştu.

YÖNETİM KULÜBÜ AYAKTA TUTMAYA ÇALIŞIYOR

Sezon başında yönetim kurmakta zorlanan hatta maddi imkansızlıklar nedeniyle ligden çekilmesi dahi gündeme gelen Akçaabat Sebatspor’a, eski futbolcu ve yöneticileri sahip çıkarak bir yönetim oluşturdu.

Ancak transfer yasağı nedeniyle lige alt yapı oyuncularıyla başlayan Akçaabat Sebatspor’da yönetim, sürekli olarak yeni alacaklarının çıkması nedeniyle borçlarla boğuşmak zorunda kaldı.

Buna rağmen istifa etmeyerek direnen Akçaabat Sebatspor yönetimi, en azından devre arasında takıma bir iki takviye yapmak için yasağın kalkmasını bekliyor. Bu arada geçmiş dönemlerde kulübe gelen haciz sonucu takım otobüsüne ve kulüp içerisindeki eşyalara el konulmuştu.

Yunus Emre SEL/DHA

Haberin Devamı