Gündem 1 TL'lik izdiham!

1 TL'lik izdiham!

Paylaş
1 TL'lik izdiham!

Başakşehir'de bir AVM'de dün başlayan 'alışveriş festivali' kapsamında bir ayakkabı mağazası 1 TL'ye ayakkabı satınca izdiham yaşandı

Başakşehir’de 23 Mayıs tarihinde açılan Alışveriş Merkezi’nde dün başlayan 'alışveriş festivali’ kapsamında bir ayakkabı mağazası, etiket fiyatı 49.99 TL’lik kadın ayakkabısını 1 TL’ye satışa sundu. Durum böyle olunca vatandaşlar mağazaya akın etti. Tek model olan kadın ayakkabısındaki 1 TL’lik kampanyaya sadece kadınlar değil, erkekler de ilgi gösterdi.

Haberin Devamı

YARIM SAATTE TÜKENDİ

Ayakkabı mağazası kampanyanın saat 21:00’da başlayacağını duyurdu. Öncesinde ise mağazanın önünde insan kalabalığı oluştu. Kampanya saati geldiğinde mağazanın önünde biriken kalabalık, güvenlik görevlileri tarafından içeriye alındı. Kampanya kapsamında toplam 800 ayakkabı yaklaşık yarım saat içerisinde tükendi. Ayakkabısını alan müşteriler ödeme yapmak için kasa önüne akın edince izdiham yaşandı. Mağazanın sorumlusu Oktay Şahin, "1 TL’lik ayakkabı satışı kampanyasını alışveriş festivaline destek amacıyla yaptık. Sınırlı sayıda ürün kampanya kapsamında çok kısa süre içerisinde bitti" diye konuştu.

DHA