Yaşam 1 yaşında fotoğraf karesine, 28 yaşında hayatına girdi

1 yaşında fotoğraf karesine, 28 yaşında hayatına girdi

Paylaş
1 yaşında fotoğraf karesine, 28 yaşında hayatına girdi

Gülin ve Fırat aynı mahallede doğup büyüdü ama birbirini hiç tanımadılar. Üniversitede tanışıp 14 Ağustos'ta evlendiler. Çift düğünden önce çocukluk fotoğraflarından oluşan kısa bir film hazırlamak istedi. Eski albümler arasında bir fotoğraf bulan ikili 1987 yılına ait bir fotoğrafta tesadüfen aynı karede olduklarını ortaya çıktı

Aynı mahallede doğup birbirlerinden habersiz aynı okullarda okuyan Gülin-Fırat Aneyzi, üniversitede tanışıp âşık oldu. 1987’ye ait bir karede Fırat ağabeyinin kucağında poz verirken, arkadaki bebek arabasının içinde ise Gülin vardı... Gülen 1 yaşında fotoğrafına, girdiği Fırat Aneyzi'nin 28 yaşında hayatına girdi.

Habertürk'ten Melis Apaydın'ın haberine göre Gülin-Fırat Aneyzi çiftinin filmleri aratmayan aşk hikâyesi ‘tesadüfün bu kadarı’ dedirtti. Gülin Öztürk, 1987 yılının ocak ayında İzmir Üçkuyular’da dünyaya geldi. Çocukluğu, anne-babasının İnönü Lisesi’nin hemen yanındaki kuaför dükkânında geçti. Dükkânın karşısındaki parka defalarca oyun oynamaya giden Gülin, yıllar sonra evleneceği hayat arkadaşının yakınında olduğundan habersizdi.

AYNI OKULLARDA OKUDULAR AMA...

Haberin Devamı



Gülin, lise eğitimini tamamladıktan sonra Celal Bayar Üniversitesi Pazarlama Bölümü’ne girdi. Fırat’la da burada karşılaştı. Okula aynı servisle gidip gelen ikili, sohbet ederken aynı semtte büyüdüklerini fark etti. İlkokulu, ortaokulu ve liseyi aynı okullarda okuyan ama birbirini üniversite sıralarında fark eden çiftin dostluğu kısa süre sonra aşka dönüştü.

Gülin ve Fırat 3 yıl süren arkadaşlıklarının ardından evlenme kararı aldı, aileler de hazırlıklara başladı. Genç çift düğünde misafirlerin izlemesi için eski fotoğraflarından oluşan kısa bir film hazırlamaya karar verdi. Film için Fırat’ın çocukluk fotoğraflarını seçen Gülin, gördüğü bir kare karşısında şoke oldu.

MUTLU SON



Bu fotoğraftan sonra şaşkınlığının iyice arttığını belirten Gülin, “Aşk gerçekten de tesadüfleri severmiş. Neredeyse doğduğumuzdan beri bir şekilde hayatlarımız kesişmiş. Ama birbirimizi yıllar sonra bulduk. İnsan kendini çok tuhaf hissediyor. Sanki evleneceğimiz o yıllardan belliymiş” dedi. Eşi Fırat ise, “Bu fotoğraf bizim için çok özel. Aynı yerde doğup büyüdüğümüzü biliyorduk. Fotoğraf bunun ispatı oldu. Hayat sürprizlerle dolu” diye konuştu.

Haberin Devamı