Bilim - Teknoloji 100 milyondan fazla indirildi!
Paylaş
100 milyondan fazla indirildi!

Günümüzde E-mail uygulamalarının ayrı bir öneme sahip olduğu inkar edilemez. Özellikle kurumsal firmalarda çalışanlar için bu uygulamalar kritik öneme sahip. Çünkü E-mail trafiğinde yaşanacak olan bir aksilik, bazen insanların işlerinden kovulmasına neden olabiliyor.

Peki kullanıcılar için en stabil e-mail uygulaması hangisi? Bu sorunun yanıtı şimdilik tam olarak bilinmese de Samsung E-mail uygulaması için hayli güvenli demek yanlış olmayacaktır.

Samsung E-mail uygulaması şimdilik yalnızca Android 7.0 veya sonraki sürümleri kullanan Samsung cihazlarında kullanılabiliyor. Yani bu açıdan bakıldığında uygulamanın oldukça kısıtlı bir kitleye hitap ettiğini söylemek mümkün.

İşin garip yanı ise bu Sada yoğun bir talep olması. Zira uygulama 100 milyonun üzerinde indirilmiş durumda. Bu rakam ilk bakıldığında çok abartılı gelmeyebilir. Fakat Samsung E-mail uygulaması zaten cihazlarda yüklü olarak geliyor. Dolayısıyla yüklü olarak gelen bir uygulamanın buna rağmen 100 milyonluk indirilme rakamlarına ulaşması gerçekten etkileyici.
Bu durumun temel nedeni, muhtemelen Saye terfi ettiği cihazları olabilir. Zira bu cihazları kullananlar pekala Samsung E-mail uygulamasını indirmiş olabilirler.

Eğer siz de bir Samsung kullanıcısıysanız ve diğer mail uygulamaları size pek hitap etmiyorsa, Samsung E-mail uygulamasına bir göz atmanızı tavsiye ederiz. Zira uygulama hakkındaki yorumların da oldukça olumlu olduğunu belirtelim.

İşte yeni Tomb Raider filminin posteri

Haberin Devamı