Yaşam 11 – 17 Haziran 2018 haftalık burç yorumları

11 – 17 Haziran 2018 haftalık burç yorumları

Paylaş
11 – 17 Haziran 2018 haftalık burç yorumları

11 – 17 Haziran haftasında hangi burç neler yaşayacak? Önümüzdeki günlerde ne gibi olaylarla karşılaşacağız? Astroloji konusunda büyük merak duyan okurlarımız için 11 Haziran haftası burç yorumlarını sizin için Astrolog Anıl Can yazdı. İşte gün gün her burcun detaylı anlatımıyla haftalık burç yorumları...

Bu hafta farkındalık haftası!

Çarşamba günü bir Yeni Ay gerçekleşiyor ve gerçekleştiği sırada aldığı etkileşimler. Bizlerinde hayatında birçok değişim fırsatlarını getiriyor olacak. Özellikle farkındalığın ciddi anlamda ön plana çıkacağını görüyoruz. Bu yüzden genel anlamda yeni şeyler keşfedebiliriz. Uzun zamandır bir arkadaşınız var ve onunla ilgili bir gerçek ortaya çıkabilir. Ya da uzun zamandır ailenizle bir sorun yaşıyorsunuz, işte bu zaman ne gibi şeyler sorun yaratıyor ve bu sorunları nasıl çözebileceğinizi fark edebilirsiniz. İkili ilişkilerde ufak tefek çatışmalar olsa da genel anlamda iyi olacağını söyleyebilirim. Gergin zamanlarında üstüne gitmemek, sorunlarınız varsa bunları biraz daha yumuşatmakta fayda var.

Ekonomik alanda yeni iş fırsatları, yeni fikirler de yine ön plana çıkabilir. İşe zorla gitmek veya gitmek istememek bu dönem sorunlar yaratabilir. İşinizle ilgili seveceğiniz şeyler bularak haftaya başlamanızı tavsiye ederim.

Korkular kendini test ediyor olacak.

Korkularınız ön plana çıkabilir. Kaza korkusundan tutun da, ayrılık korkusuna, böcek korkusuna kadar her türlü korku ile yüzleşmek gerekebilir. Belki bu rüya da olur ama korku olduğu sürece enerjiniz düşer. Tabi insan olduğumuz için korku da kaçınılmaz bir parçamız. Benim söylemek istediğim daha çok korkunuzla barışmak onu kabul etmek ve ona göre şekillenmek.

11 HAZİRAN PAZARTESİ

Koç: Kendinizi yenilemeniz ve yeni bir düzende yaşamınızı sürdürmeniz için sizleri güzel enerjileriyle harekete geçiriyor. Eski ve artık işe yaramaz olan her şeyin geride bırakılması gereken bir gün sizler için.

Boğa: Bugün iş ve eğitim hayatınızda alacağınız destek ve güven sayesinde isteklerinizi gerçekleştirmenizi sağlayacak etkiler hakim.

İkizler: Bugün alacağınız haberler canınızı sıkabilir özellikle kendi yakınlarınızın iğneleyici ve ben merkezli sözlerine karşı kendinizi yetersiz hissedebilirsiniz. .

Yengeç: Bugün duygusal konularda son derece kırıcı davranışlar sergileyebilirsiniz karşınızdaki insana savunma hakkı vermeden suçlamalarda bulunup gerginlikler yaşamanız olası. Kızdığınız herhangi bir olayın acısını sevdiklerinizden çıkartmamalısınız.

Aslan: Bugün kendi yakın arkadaşlar ve kan bağınız olan kişilerle yüzleşmeler yaşayacaksınız. Bugüne kadar inanıp değer verip her ne olursa olsun yanında yer aldığınız kişilerin diğer yüzleriyle karşılaşacaksınız.

Başak: Bugün yakın çevrenizle ilişkileriniz önem kazanacak isinizle ilgili önemli fırsatlarla karşılaşabilirsiniz. Bugün kendinize güvenin ve ki

17 HAZİRAN PAZAR

Koç: Sevgili koçlar iletişimde krizlere dikkat edilmeli. Aileniz ve kardeşlerinizle olan iletişimlerde baskı unsuru varsa tepkilerinizi kontrol edemeyebilirsiniz.

Boğa: Sevgili boğalar programlarınızda gelen davetlere yer açın ve günün tadını çıkarın. Ekonomik çözümler ile karşılaşabilirsiniz.

İkizler: Sevgili ikizler aşk hayatınızla ilgili dikkat etmeniz gereken durumlar oluşabilir. İstemeden söylediğiniz bazı sözlerin geri dönüşü olmayabilir.

Yengeç: Keyiflerin yerinde olduğu bugünü karamsar düşüncelerle bozmayın. Sorumluluklarınızı yeniden gözden geçirmeniz gerekebilir.

Aslan: Aileniz ve kariyerinizi ilgilendiren önemli konular önünüze gelebilir. Bazı durumlar sizi farklı bir sorumluluk algısına yönlendirebilir.

Başak: Hayal kırıklıklarınızı ve beklentilerinizi bir kenara bırakın. Geçmişe takılı yaşamayın.

Terazi: Kararsız kaldığınız bazı durumlara karşı netliğinizi korumalısınız. Aşkta ve sosyal yaşamda bazı iyi niyetlerin de yanlış anlaşılması mevcut.

Akrep: Uluslararası çalışmalarınız var ise bunlarla ilgili gelişmeler söz konusu. Partnerinizin desteği ile kariyer hayatınızda yeni farkındalıklar yaşayabilirsiniz.

Yay: Ruhsal anlamda kendinizi iyi hissedeceğiniz özel bir gün. Aşk hayatınızda ki hoş ve romantik adımlar ruhunuza iyi gelecektir.

Oğlak: Kariyeriniz ile ilgili ani kararlardan kaçınmalısınız. İşinize gösterdiğiniz özveriyi biraz da özel yaşantınıza göstermelisiniz.

Kova: Duygusal dünyanızda kendi gerçeklerinizle yüzleşebilirsiniz. Çalışma ortamınız ya da iş arkadaşlarınız ile ilgili sorumluluklar gündeminizde olabilir.

Balık: İsteklerinize ulaşabilmek adına yeterli enerjiye sahipsiniz. Arkadaş çevrenizde sizin verdiğiniz kararların uygulanması için baskıda bulunabilirsiniz.

Haberin Devamı