Türkiye (Son Dakika) 11 aylık bebek kovada boğuldu!

11 aylık bebek kovada boğuldu!

Paylaş
11 aylık bebek kovada boğuldu!

İzmir'de, annesi balkonda çamaşır asarken yürüyerek gittiği banyodaki su kovasına düşen 11 aylık Eda Ocak, boğularak yaşamını yitirdi

Olay, bayramın 3’üncü günü öğlen saatlerinde meydana geldi. Ev kadını Eylem Ocak, evde birlikte olduğu kızı Eda odada oynarken yıkadığı çamaşırları asmak için balkona çıktı.

Haberin Devamı

Anne Eylem Ocak çamaşırlarını ipe sererken, Eda yürüyerek kapısı açık banyoya gitti. Minik Eda, banyoda içi su dolu kovaya başını soktu. Çamaşırları astıktan sonra banyoya dönen Eylem Ocak, üç çocuğundan en küçük olan Eda’yı çırpınırken buldu.

Hemen kafası kovadan çıkarılan talihsiz Eda, Karşıyaka Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Minik Eda, tüm müdahaleye rağmen yaşamını yitirdi. Olaya el koyan nöbetçi savcı, Eda’nın kesin ölüm nedeninin belirlenmesi için otopsi yapılmasına karar verdi.

Eda’nın cenazesi, İzmir Adli Tıp Kurumu Morgu’na kaldırıldı. Kızının ölümüyle en acı bayramı yaşayan anne Eylem Ocak ise ifadesi alındıktan sonra serbest bırakıldı. Olayla ilgili soruşturmanın sürdüğü bildirildi.

Haberin Devamı

DHA