Gündem 11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Christian Wulff ile Beşiktaş-Bayern Münih maçını izledi

11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Christian Wulff ile Beşiktaş-Bayern Münih maçını izledi

Paylaş
11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Christian Wulff ile Beşiktaş-Bayern Münih maçını izledi

Siyaset kulislerinde 2019 seçimlerinde Cumhurbaşkanı adayı olacağı konuşulan ve uzun zamandır sessizliğini koruyan 11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Beşiktaş-Bayern Münih maçını Almanya eski Cumhurbaşkanı Christian Wulff  beraber izledi. Gül'ün neşeli halleri gözlerden kaçmadı.

Uzun zamandır sessizliğini koruyan 11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, dün İstanbul'da oynanan Beşiktaş-Bayern Münih maçında görüntülendi. Abdullah Gül maçı, Almanya eski Cumhurbaşkanı Christian Wulff ile birlikte izledi. Abdullah Gül'ün neşeleri halleri dikkatlerden kaçmadı.



Siyaset kulislerinde uzun süredir 11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ün 2019 seçimlerinde aday olacağı konuşuluyor. Henüz net bir açıklama yapılmamış olsa da Gül, 'Aday olacak mısınız?' sorularına 'Olmayacağım' yanıtını vermemesi aday olacağı iddialarını güçlendiriyor.



11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, dünkü karşılaşmayı Almanya eski Cumhurbaşkanı Christian Wulff ile birlikte izledi. Kendisinin davetlisi olarak gelen Christian Wulff'e, Gül Beşiktaş forması hediye etti.


CHP: SP ADAYININ ABDULLAH GÜL OLMASINI TEMENNİ EDİYORUZ


CHP İstanbul Milletvekili Dursun Çiçek, geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamada "Saadet Partisi'nin adayının Abdullah Gül olmasını da temenni ediyoruz" açıklamasını yapmış ve şöyle devam etmişti: Tabii biz ikinci tura kalacağını beklemiyoruz ama en azından iktidar partisi seçmenlerinden de destek alacağını düşündüğümüz için ikinci tur daha garanti olacaktır diye düşünüyoruz. Saadet Partisi'nin ikna etmesi lazım. İhtimal vermiyorum ama Saadet Partisi'nin de ikna etmesi lazım.


KARAMOLLAOĞLU: NETLEŞEN BİR ŞEY YOK


SP lideri Temel Karamollaoğlu ise, 'Adayları Abdullah Gül olacak mı?' sorusuna "Abdullah bey sevdiğimiz bir arkadaşımız. Fakat şu an netleşen bir şey yok. Zaten daha zamanımız da var. İlerleyen süreçte istişarelerimizi tamamlayacağız" şeklinde yanıt vermişti.