Yaşam 12 bin 775 kadınla birlikte olmuş!

12 bin 775 kadınla birlikte olmuş!

Paylaş
12 bin 775 kadınla birlikte olmuş!

'Bonnie and Clyde' filmiyle tanınan 72 yaşındaki ünlü aktör Warren Beatty'nin hayatı kitap oldu

ABD’li aktör ve yönetmen Warren Beatty hakkındaki bir kitapta yer alan “Bugüne kadar 12 bin 775 kadınla birlikte oldu” iddiası Hollywood gündemine bomba gibi düştü. Beatty’nin, çoğu ünlü isimlerden oluşan uzun bir sevgili listesi olduğu biliniyor.

Haberin Devamı

ABD’de yeni piyasaya çıkan ve Peter Biskind tarafından kaleme alınan “Yıldız: Warren Beatty Amerika’yı Nasıl Baştan Çıkardı?” adlı biyografide, 72 yaşındaki aktör ve yönetmen Warren Beatty’nin yaklaşık 12 bin 775 kadınla beraber olduğu öne sürüldü. İlk ilişkiye 20 yaşında giren Beatty için ortaya attığı rakamın basit matematik hesabı olduğunu belirten Biskind, rakamın, gün içindeki kısa ilişkileri, otomobil maceralarını, öpücük ve dokunmaları kapsamadığını ifade etti. Biskind, aktörün sevgililerinden Joan Collins’in Beatty’den ayrılma nedeninin de aşırı seks olduğunu söylediğini hatırlattı.

‘DURMAK BİLMİYORDU’

Collins, düzenli olarak vitamin ve güçlendirici ilaçlar kullanan Beatty’nin yatakta ‘durmak bilmediğini’ söylemişti. Collins, bir hayranının, “Gerçekten Beatty ile günde 7 kez sevişiyor musunuz?” sorusuna, “O yapmış olabilir, ama ben sadece orada uzanıyordum” yanıtını vermişti. Beatty’nin avukatı ise iddiaların ardından, Biskind’in kitabında yer alan pek çok bilginin doğru olmadığını söyledi. 1992’den beri aktris Annette Bening ile evli olan Beatty’nin, 4 de çocuğu var.

Haberin Devamı

LİSTEDEKİ ÜNLÜLERDEN 'BİRKAÇI'

Brigitte Bardot, Daryl Hannah, Diana Ross, Diane Sawyer, Elizabeth Taylor, Elle Macpherson, Faye Dunaway, Jane Fonda, Goldie Hawn, Jacqueline Kennedy, Natalie Wood, Joni Mitchell, Linda McCartney, Margaux Hemingway, Maria Callas, Prenses Margaret, Vivien Leigh, Joan Collins, Leslie Caron, Cher, Morgan Fairchild, Barbra Streisand, Diane Keaton, Stephanie Seymour, Isabelle Adjani, Madonna, Annette Bening, Halle Berry.

VE TÜRKİYE'NİN REKORTMENLERİ:

Kendi açıklamaları doğrultusunda Türkiye’de en fazla kadınla birlikte olan erkek ünlüler ise şöyle:

1. Erol Büyükburç: 3 bin

2. Tolgahan: 2 bin 500

3. Kadir İnanır: 2 bin

4. Sergen Yalçın: 1800

5. Mehmet Ali Erbil: 1200

İŞTE DİĞER SEKS EFSANELERİ

En çok kadınla beraber olma konusunda Beatty’nin skorunu geçebilen tek isim NBA oyuncusu Wilt Chamberlain. 1999’da 63 yaşında hayatını kaybeden basketbolcu, 10 bini aşkın kadınla beraber olduğunu söylüyor, bazı kaynaklarda da bu rakamın 20 bine yakın olduğu belirtiliyordu. MaximDergisi’nin ‘Yaşayan Seks Efsaneleri’ listesinde ise ünlü erkekler ve birlikte oldukları kadınların sayısı şöyle:

Haberin Devamı

1. Wilt Chamberlain (Basketbolcu) 20 bin
2. Umberto Billo (İtalyan otel görevlisi) 8 bin

3. Charlie Sheen (Aktör) 5 bin
4. Gene Simmons (Kiss’in solisti) 4 bin 600

5. Julio Iglesias (Şarkıcı) 3 bin
6. Engelbert Humperdinck (Şarkıcı) 3 bin

7. Ilie Nastase (Tenisçi) 2 bin 500
8. Jack Nicholson (Aktör) 2 bin

9. Lemmy Kilmister (Motorhead grubunun solisti) 1200
10. Magic Johnson (Basketbolcu) 1000

(Gazete Habertürk)