Spor 12 Dev Adam Halkapınar'da

12 Dev Adam Halkapınar'da

Paylaş
12 Dev Adam Halkapınar'da

Spor Toto World Cup 10'a katılmak için İzmir'e gelen A Milli Takım, Halkapınar Spor Salonu'ndaki ilk antrenmanını yaptı

Sakatlığı bulunan Semih Erden, antrenman öncesi takımdan ayrı çalıştı. Forum Bornova Alışveriş Merkezi’ndeki imza gününde yarın İzmirlilerle buluşacak 12 Dev Adam turnuvada perşembe günü Ukrayna, cuma günü Almanya, cumartesi günü ise Sırbistan’la karşılaşacak. Litvanya’da 31 Ağustos’ta başlayacak Avrupa Şampiyonası için yaklaşık 1 aydır kamp yapan ekibimizde iyi bir hazırlık dönemi geçirdiklerini belirten Cenk Akyol, "İlk hazırlık turnuvasında önemli rakiplere karşı gücümüzü test edeceğiz.

Ağır antrenman temposundan sonra performansımız çok iyi olmayabilir ama hücum ve savunmadaki taktiklerimizi bu turnuvada deneyeceğiz. İzmirliler’in bize destek olacağına inanıyoruz. Avrupa Şampiyonası’nda şansımızın olduğuna inanıyorum" dedi. NBA takımlarından Chicago Bulls’ta oynayan, sakatlıktan yeni çıktığı için turnuvada görev yapamayacak Ömer Aşık, "Şanssız bir sakatlık yaşadım. Avrupa Şampiyonası’na kadar hazır hale geleceğim" diye konuştu. NBA’de yaşanması muhtemel lokavtla ilgili bir soruyu cevaplayan Ömer Aşık, "Şu an bekleme sürecindeyim. Eğer NBA maçları oynanmazsa Türkiye’de bir takımda forma giymeyi isterim" diye konuştu.

Milli Takım formasıyla ilk kez maça çıkmaya hazırlanan Boşnak asıllı Emir Preldzic ise, "Kendimi yıllardır bu takımda oynuyormuşum gibi hissediyorum. İyi bir takımız. Avrupa Şampiyonası’nda başarılı olacağız" dedi.

Ergin KARATAŞ/İZMİR, (DHA)

Haberin Devamı