Türkiye (Son Dakika) 13 yıldır katili bulunamıyor

13 yıldır katili bulunamıyor

Paylaş
13 yıldır katili bulunamıyor

13 yıl önce Kayseri'de öldürülen Orhan Uçar'ın kardeşi Mustafa Kemal Uçar, ağabeyinin katillerinin bulunmasını istedi

Kayseri'de Erciyes Vergi Dairesi'nde memur olarak çalışan Orhan Uçar (43), 2003 yılında bir elektrik trafosu ölü olarak bulundu. Yapılan incelemede Uçar'ın başından tek kurşunla vurularak öldüğü ortaya çıkmıştı.

'CİNAYETİN AYDINLATILMASINI İSTİYORUZ'

Aradan geçen yıllara rağmen cinayetin hâlâ aydınlatılamadığını, faili meçhul kaldığını ifade eden Uçar'ın kardeşi Mustafa Kemal Uçar, "Ağabeyim, vergi dairesinde memurdu. İş yerinden bir akşam çıkıyor ve saat 23.00 sıralarında bu olay meydana geliyor. Bizim kimseyle düşmanlığımız yok. Bir hasmımız yok. Bu nedenle ailece çevre olarak kafamızda soru işaretleri var. Neden, niye oldu? Bu nedenle aydınlatılmasını istiyoruz. Polis başarılı ve güzel çalışmalar yapıyor, faili meçhul cinayetlerin aydınlatıldığını basından takip ediyoruz, okuyoruz. Bizlere de yardımcı olsunlar. Ağabeyimin katillerinin bulunmasını istiyoruz" dedi.

Mustafa Kemal Uçar, soruşturma dosyasının zaman aşımına uğramasını istemediklerini belirterek Uçar, "Bu konuda BİMER'e de (Başbakanlık İletişim Merkezi) başvurduk" açıklamasında bulundu.

Haberin Devamı