Türkiye (Son Dakika) 14 bıçak darbesiyle öldürüldü; son sözü 'Tanımıyorum' oldu

14 bıçak darbesiyle öldürüldü; son sözü 'Tanımıyorum' oldu

Paylaş
14 bıçak darbesiyle öldürüldü; son sözü 'Tanımıyorum' oldu

Konya'da 30 yaşındaki Murat Baştuğ, kimliği belirsiz kişi ya da kişilerce, apartmanının girişinde 14 yerinden bıçaklanarak öldürüldü. Kanlar içinde ağabeyinin kapısını çalan Baştuğ, saldırganları tanımadığını söyledikten sonra bayıldı ve kurtarılamadı

Konya'nın merkez Karatay ilçesinde saat 23.15 sularında gerçekleşen olay şöyle gelişti: Murat Baştuğ ile sokakta karşılaştığı kişi ya da kişiler arasında tartışma çıktı. Tartışma büyüyünce Baştuğ, olay yerinden kaçtı. Ancak şüpheli ya da şüpheliler, peşine düştükleri Baştuğ’u oturduğu apartmanın girişinde yakalayıp çeşitli yerlerinden defalarca bıçakladı.

Kanlar içinde kalan Baştuğ, ağabeyi Hüseyin Baştuğ’un kapısını çalarak yardım istedi.


SON SÖZÜ ’TANIMIYORUM’ OLDU


Hüseyin Baştuğ, polis ve sağlık ekiplerine haber verdi. Ağabeyinin kendisini kimin bıçakladığı sorusuna "Tanımıyorum" cevabını veren Murat Baştuğ, baygınlık geçirdi. Olay yerine sevk edilen ambulansla Konya Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırılan Baştuğ kurtarılamadı. Baştuğ'un, vücudunun çeşitli yerlerinden 14 bıçak darbesi aldığı bildirildi.

Apartmanın ve çevredeki işyerlerinin güvenlik kamerası görüntülerini inceleyen polis, şüpheli ya da şüphelileri yakalamak için çalışma başlattı.

Tolga YANIK/KONYA, (DHA)

Haberin Devamı