Türkiye (Son Dakika) 14 suçtan aranan suçluyu parmak izi ele verdi

14 suçtan aranan suçluyu parmak izi ele verdi

Paylaş
14 suçtan aranan suçluyu parmak izi ele verdi

Tuzla'da bir markete girerek silahla tehdit ettiği iş yeri sahibini etkisiz hale getiren Birol G.'yi tezgahın üzerinde bırakıp da silemediği parmak izi ele verdi

Tuzla'da bir markete girerek silah zoruyla kasada bulunan 3 bin lirayı alarak kaçan gaspçı yakalanarak gözaltına alındı. Çocuk kaçırmaktan, tacize kadar 14 ayrı suçtan kaydı olup cezaevi firarisi olduğu ortaya çıkan soyguncuyu, soyduğu marketin tezgahında bıraktığı parmak izi ele verdi.

Tuzla Aydınlı Mahallesi'nde 22 Şubat günü 22.15 sıralarında Kemal U.ya ait markete kafasına kadın çorabı geçirerek giren eli silahlı bir şahıs, silahı doğrulttuğu market sahibinden kasadaki paraları istedi.Korkup panikleyen market sahibi kasada bulunan yaklaşık 3 bin lirayı soyguncuya verdi.

Ardından market sahibi Kemal U.'yu marketin arka tarafına götüren soyguncu, tekrar yöneldiği kasadan bozuk paraları da aldı.Marketten çıkacağı esnada geri dönen soyguncu, parayı aldığı esnada dokunduğu tezgahtan parmak izlerini silmeye çalıştı ama başarılı olamadı..

SAKLANDIĞI ADRESTE GÖZALTINA ALINDI


Silahlı gaspçı marketten çıktıktan sonra yaşadığı şoku atlatan Kemal U. polisi arayarak ihbarda bulundu. Olay yerine gelen Gasp Büro Amirliği ekipleri çalışma başlattı. Çalışma kapsamında güvenlik kamera görüntülerini izleyip markette parmak izi incelemesi yapan ekipler, marketin tezgahının üzerinde soyguncunun bırakıp da bir türlü silemediği parmak izini tespit etti. İncelenen parmak izinden silahlı gaspçının 37 yaşındaki Birol G. olduğu belirlendi. Çalışmalarını sürdüren ekipler, şüpheliyi 5 Mart Günü Pendik'te saklandığı adreste yakalayarak gözaltına aldı.

Emniyete götürülerek sorguya alınan ve 2009 yılında cinsel tacizden, 2012 yılında ise çocuk kaçırmanın arasında bulunduğu 14 ayrı suçtan suç kaydı olduğu ortaya çıkan Birol G.nin, 5 ayrı suçtan da arandığı öğrenildi. Aynı zamanda cezaevi firarisi olduğu öğrenilen Birol G. sevk edildiği mahkemece tutuklandı.

Haberin Devamı