Türkiye (Son Dakika) 14 yaşındaki kız sevgilisini ihbar eden babasını suçladı

14 yaşındaki kız sevgilisini ihbar eden babasını suçladı

Paylaş
14 yaşındaki kız sevgilisini ihbar eden babasını suçladı

Antalya'da 14 yaşındaki G.Ç. ile ilişkiye girince tutuklanan 22 yaşındaki Serhan Murat T., "Gerçek yaşını bilmiyordum" diye kendini savundu. Sanıktan şikayetçi olmayan G.Ç. ise olayla ilgili babası T.Ç.'yi suçladı

Antalya’da annesiyle babası boşanan anadolu lisesi öğrencisi G.Ç., babası T.Ç. ile birlikte barda alkol aldı. T.Ç., barda tanıştığı askerden izne gelen Serhan Murat T. adlı gitaristi eve davet edip ilişkiye girdi. Kızının gitarist gençle ilişkiye girdiğinden geçen babalar gününde haberdar olan T.Ç., durumu polise bildirdi.

İhbar üzerine Serhan Murat T. tutuklandı. Hakkında ’kişiyi hürriyetinden yoksun kılma’, ’çocuğun cinsel istismarı’ ve ’nitelikli cinsel istismar’ suçundan Antalya 2’nci Ağır Ceza Mahkemesi’nde dava açılan Serhan Murat T., davanın ilk duruşmasında G.Ç.’nin gerçek yaşını kendisinden gizlediğini iddia etti.

Sosyal medyadaki hesabından G.Ç’nin yaşını büyük gösterdiğini ileri süren Serhan Murat T., "G.Ç. beni babasının evine çağırdı. Bana babasının ve dedesinin kendisini taciz ettiğini söyledi. Bana sarıldı, sonra da ilişkiye girdik. Gerçek yaşını bilmiyordum. Ama babası sevgili olduğumuzu biliyordu" dedi.

G.Ç.’nin annesi G.A. ise kızının velayetinin kendisinde olduğunu söyledi. G.A., kızının başına gelen olaylardan polis merkezine gidince haberdar olduğunu anlattı. Kızının zaman zaman boşandığı eşinin yanında kaldığını belirten G.A., mahkeme başkanının şikayetçi olup olmadığını sorması üzerine sanığın cezalandırılmasını istedi.

Baba T.Ç. ise "Kızım, geçen 6 Eylül’de Kaleiçi Yat Limanı’ndaki amfitiyatroda düzenlenen konsere gitmişti. Kızım burada askerden izne gelen Serhan Murat T. ile tanışmış. Sonra konserin yapıldığı yere ben de gittim. Ben o akşam sanığa kızımın 14 yaşında olduğunu söylemiştim" diye konuştu. T.Ç., kızının yaşının küçük olduğunu bile bile onunla cinsel ilişkiye giren sanıktan şikayetçi olduğunu söyledi.

'HEPİMİZ SARHOŞ OLDUK SONRA...'

G.Ç. ise babasını yalanladı. Babası mahkeme salonundan çıkartıldıktan sonra pedagog eşliğinde ifadesi alınan G.Ç., sanıktan şikayetçi olmadı. Serhan Murat T. ile kendisini tanıştıran kişinin babası olduğunu savunan G.Ç., "Geçen 6 Eylül günü babamla Kaleiçi’ndeki bir bara gitmiştik. Babamın bir arkadaşıyla Serhan Murat T. bir masada oturuyordu. Yanlarına gittik. Barda alkol aldık. Hepimiz sarhoş olduk. Ardından Kaleiçi’ndeki konser alanına gittik. Orada da alkol almaya devam ettik. Geçen mayıs ayında kendisini eve çağırdım. Babamla kavga etmiştim. Moralim bozuktu. Serhan Murat T. eve gelince ona sarıldım. Kendisinden hoşlandığım için onunla birlikte oldum" diye konuştu.

'BENİ EŞCİNSEL GENÇLE ODAYA KAPATTI'

Babasının bu ilişkiyi bildiğini de söyleyen G.Ç., "Babam bana gelip ’Sizi camdan gördüm’ dedi. Bu olaydan sonra beni, benimle aynı yaştaki İsmail adlı eşcinsel gençle aynı odaya kapattı. Babam İsmail gelmeden önce bana, ’Sen ne yapacağını biliyorsun. Serhan’la yaptığın gibi yap. İsmail’in iyileşmesini sağla. Bu çocuk eşcinsel’ dedi. İsmail gelince babam bizi odaya kapattı. İsmail ’Ben böyle bir şey yapmam’ dedi, yapmadık" dedi.

Duruşma, tanıkların dinlenmesi için ertelendi.

'BASKILARA DAYANAMAYINCA GİDİP BENİ ŞİKAYET ETTİ'

Kızının mahkemede verdiği beyanların gerçek olmadığını söyleyen T.Ç. ise "Sanıkla kızımın ilişkisini geçen babalar gününde öğrendim. Hatta kızıma ’Bana çok güzel bir babalar günü hediyesi verdin’ diye sitemde bulundum. Bu olaydan sonra kızımın telefonunu aldım. Kendisini yalnız bir yere bırakmamaya başladım. Kızım baskılara dayanamayınca gidip beni şikayet etti. Sanıkla da anlaşıp ’babam tacizde bulundu’ diye beyanda bulundu. Ben kızımı eşcinsel bir gençle aynı odaya da kapatmadım" diye konuştu.

Mustafa KOZAK / DHA

3

Haberin Devamı