Türkiye (Son Dakika) 14 yaşındaki kızla ilişkiye girdi tutuklandı

14 yaşındaki kızla ilişkiye girdi tutuklandı

Paylaş
14 yaşındaki kızla ilişkiye girdi tutuklandı

Adana'da yaşayan 14 yaşındaki N.S.D. ile Azerbaycanlı 26 yaşındaki Ahmat Guliyev'in internette başlayan aşkı, karakolda bitti. N.S.D. ile cinsel ilişkiye giren Guliyev, tutuklandı

Merkez Çukurova İlçesi'nin Toros Mahallesi'nde yaşayan N.S.D. bir yıl önce Twitter hesabı açıp, paylaşım ve beğeni yapmaya başladı. N.S. D. ile aynı gruba üye olan Ahmat Guliyev, küçük kızın paylaşımlarını beğenirken, özel mesajlar atarak yazışmaya başladı. Bir süre sonra da küçük kız ile Guliyev, birbirlerine aşık oldu.

Haberin Devamı

AZERBAYCAN'DAN ADANA'YA GELDİ

Azerbaycan'da yaşayan Guliyev, küçük kızla tanışmak ve yüz yüze görüşebilmek için Adana'ya geldi. Evlenmek istediğini söyleyen Guliyev, D.'nin ailesinin karşısına çıktı. Kızının ilişkisine onay vermeyen anne Sevil D., N.S.D.'yi Antalya'da yaşayan kız kardeşinin yanına gönderdi. Görüşmeyi sürdüren Guliyev de D.'nin peşinden Antalya'ya gitti.

CİNSEL İLİŞKİYE GİRDİ

Guliyev, burada bir araya geldiği N.S.D. ile cinsel ilişkiye girdi. Guliyev ile ilişkiye giren N.S.D., teyzesine yaşadıklarını anlatıp, "Annemin bizim evlenmemize izin vermesi gerekiyor" dedi. Olayı öğrenen anne Sevil D., kızını yeniden Adana'ya çağırdı. Guliyev ile N.S.D., Antalya otobüsüne binerek Adana'ya geldi. Kızının cinsel istismar mağduru olduğunu öğrenen Sevil D., durumu polise bildirdi.

Haberin Devamı

"ANNEMİN İZİN VERMESİ İÇİN CİNSEL İLİŞKİ YAŞAMAMIZ GEREKTİĞİNİ SÖYLEDİ"

Çocuk Şube Müdürlüğü'nde ifade veren N.S.D., "Ben aşık oldum. Annemin evlenmesine izin vermesi için birlikte olmamız gerektiğini söyledi. Kabul ettim, zorla ilişkiye girmedi. Ahmat Guliyev ile kendi isteğimle birlikte oldum" diye ifade verdi.

Ahlak Büro Amirliği'nde küçük yaşta mağdureyi alıkoymak ve cinsel istismar suçundan gözaltına alınan Guliyev, kızla twitterden tanıştığını kendisine yaşının 18 olduğunu söylediğini bu nedenle evlenmek istediğini tecavüz etmediğini ileri sürdü. Ahmat Guliyev, sevk edildiği mahkemece tutuklandı.