Türkiye (Son Dakika) 1.5 aylık hamile kadını sokak ortasında bıçakladı!

1.5 aylık hamile kadını sokak ortasında bıçakladı!

Paylaş
1.5 aylık hamile kadını sokak ortasında bıçakladı!

Çorum'da 1.5 aylık hamile Bahar Tezel'i sokak ortasında 3 yerinden bıçakladığı iddiasıyla gözaltına alınan 26 yaşındaki Erhan D. çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklandı

Olay dün 13.30 sıralarında Çorum’un Gülabibey Mahallesi’nde meydana geldi. 1.5 aylık hamile olan 20 yaşındaki Bahar Tezel, yolda yürüdüğü sırada Erhan D. tarafından 3 yerinden bıçaklanarak ağır yaralandı.

Kanlar içerisinde yerde kalan genç kadın, çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine gelen 112 sağlık ekiplerinin yaptığı ilk müdahalenin ardırdan Çorum Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırılarak hemen ameliyata alındı.

Saldırının ardından olay yerinden kaçan şüpheli ise Sungurlu İlçesi’nde bir firmaya ait otobüsle Ankara’ya kaçmak isterken polis tarafından yakalandı.

AĞABEYİNİ TERK ETTİĞİ İÇİN

Gözaltına alınan Erhan D. sorgusunda suçunu itiraf etti. Erhan D. ifadesinde Bahar Tezel’in, Van’da imam nikahlı olarak birlikte yaşadığı ağabeyini terk ettiğini, kendisiyle görüşmek için Çorum’a geldiğini belirterek şöyle dedi:

"Ancak başka birisiyle yaşadığını öğrendim. Önce tartıştık. Daha sonra öfkelendim üzerimde taşığım bıçağı bir kaç kez vücuduna sapladım. Daha sonra da kaçtım."
Bugün ’Kasten yaralama ve adam öldürmeye teşebbüs’ suçlarından adliyeye çıkarılan Erhan D. nöbetçi mahkeme tarafından tutuklanarak Çorum L Tipi Kapalı Cezaevi’ne gönderildi.

Öte yandan yaralanan Bahar Tezel’in bebeğini kaybettiği, hayati tehlikesinin sürdüğü belirtildi.


Yusuf ÇINAR / ÇORUM, (DHA)

Haberin Devamı